آشپزی

روش تهیه ترشی سالاد فصل مخلوط با گوجه، ادویه مخصوص ترشی سالاد فصل چیست ؟

فراشپز- طرز تهیه ترشی سالاد فصل با آب گوجه و سبزیجات پرخاصیت برای افرادی که به تنوع در تهیه ترشی ها علاقه مند هستند آموزش داده شده است.

بسیاری از کدبانوهایی ایرانی با فرا رسیدن فصل سرما ترشی می اندازند و اقدام به تهیه انواع ترشی چون ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز، ترشی بادمجان، ترشی لیته، ترشی هفت بیجار، ترشی کلم قرمز و… می کنند. ترشی مشهدی یا سالاد فصل مشهدی یک ترشی زمستانی محبوب است که در همه فصل‌های سال، طرفداران خاص خودش را دارد و هم با گوجه (آب گوجه فرنگی) و هم با رب گوجه فرنگی درست می‌شود. در ادامه طرز تهیه ترشی سالاد فصل را آموزش داده ایم.

طرز تهیه ترشی سالاد فصل ساده

مواد لازم تهیه ترشی سالاد زمستانی با گوجه (برای ۱۲ نفر)

گل کلم ۳ لیوان خرد کرده
هویج ۲ لیوان خرد کرده
کرفس ۲ لیوان خرد کرده
سیر ۵، ۶ حبه
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ کیلو
فلفل سبز تند ۵،۶ عدد
سرکه سفید ۱ لیوان به ازای هریک کیلو گوجه
نمک و زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه

طرز تهیه سالاد زمستانی با گوجه

۱. گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد کرده و در یک ظرف پلاستیکی بریزید.
۲. به گوجه ها، کمی نمک افزوده و با دست خوب آنها را چنگ بزنید.
۳. بگذارید حدود ۱۵ ساعت گوجه فرنگی ها همان حالت در یک جای خنک بمانند.
۴. بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمک ماندند، آنها را از صافی رد کرده و روی حرارت بجوشانید.
۵. تا اندازه ای که آب آن تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست آید.
۶. مواد دیگر ترشی را خرد کرده و بعد از شستن داخل یک سبد بریزید تا به خوبی آب آنها جدا شود.
۷. مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر(همان ظرف گوجه) بریزید.
۸. آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند، روی حرارت قرار دهید.
۹. به عنوان ادویه مخصوص ترشی سالاد فصل، کمی زردچوبه و نمک و کمی سیاهدانه، گشنیز و گلپر را به آن بیافزایید.
۱۰. به مواد ترشی کمی سرکه تا حدی که زیاد شل نشود، اضافه کنید.
۱۱. مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب آن را خوب ببندید.
۱۲. ترشی را بعد از ۲ الی ۳ هفته جا افتادن مصرف کنید.

فراشپز

Recent Posts

قبل از خواب حتما این میوه را بخورید

فراشپز- مطالعات نشان داده است که مصرف یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات با شاخص…

12 ساعت ago

بهترین راهکار برای تجربه خواب با کیفیت

فراشپز- نوشیدن یک لیوان شکلات داغ پیش از خواب می‌تواند کیفیت خواب را بهبود ببخشد…

12 ساعت ago

طرز تهیه کباب ساطوری یا بناب اصیل آذربایجان + فوت کوزه گری

فراشپز- امکان ندارد که برای پذیرایی از مهمانان خود در مراسمی مجلل یا رفتن به…

13 ساعت ago

طرز تهیه خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین خورش ایرانی‎

فراشپز- شما می‌توانید برای چاشنی این خورشت از غوره یا رب لیمو عمانی و یا…

13 ساعت ago

طرز تهیه علی نازیک، غذای خوشمزه و مشهور ترکیه‌ای

فراشپز- علی نازیک یکی از غذاهای خوسمزه و مشهور کشور ترکیه است که از ترکیب…

14 ساعت ago

سوپ سیر و تره فرنگی، یک سوپ بی‌نظیر برای پاییز و زمستان

فراشپز- سوپ سیر یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و مشهور رستورانی است که به دلیل…

14 ساعت ago