فراشپز- جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد زیرا قرار دهید یک روش مزه دار کردن فوق العاده جوحه کباب را به شما یاد دهیم. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
این جوجه کباب خوشمزه با سس مخصوص مرینت می شود و شما می توانید به راحتی مواد را از شب قبل مزه دار کنید و سریع به سیخ بزنید و برای شام یا نهار تهیه کنید. شما می توانید جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را در فر نیز تهیه کنید و از سیخ فلزی نیز استفاده کنید.
جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد زیرا قرار دهید یک روش مزه دار کردن فوق العاده جوحه کباب را به شما یاد دهیم. امروز طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سینه و ران ۱ کیلوگرم
ماست ۳ ق غذا خوری
رب ۱ ق غذا خوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
سرکه ۱ ق غذا خوری
فلفل قرمز ۱ ق چای خوری
آویشن ۱ ق چای خوری
زیره ۱ ق چای خوری
عسل ۱ ق غذا خوری
نمک ۱ ق چای خوری
ابتدا باید سینه یا ران مرغ را به دلخواه به صورت مکعبی خرد کنید. می توانید از ترکیب هر دو استفاده کنید و یا فقط از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید که این کاملا دلخواه است و یا حتی می توانید یک مرغ کامل را به جوجه کبابی خرد کنید و مزه دار کنید.
داخل یک کاسه بزرگ که مرغ ها جا شوند باید سس مخصوص مرینت کردن را تهیه کنید. ماست را به همراه سیر رنده شده و روغن زیتون و سرکه و رب و عسل و ادویه های گفته شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست و خوش عطری بدست بیاید. اگر می خواهید از مقدرا مرغ بیشتری استفاده کنید باید مقدار مواد مرینت را بیشتر کنید تا جوجه به خوبی مزه دار شود.
بعد در ادامه باید مرغ های خرد شده را داخل سس مرینیت بریزید و هم بزنید تا همه مرغ های حسابی مخلوط شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و برای ۲ ساعت در یخچال زمان دهید تا مزه دار شود.
بعد از ۲ ساعت باید مرغ ها را روی سیخ فلزی یا چوبی بزنید و به دلخواه می توانید لای آن از فلفل دلمه و پیاز نیز استفاده کنید و داخل تابه رژیمی قرار دهید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا خوب پخته شود و سیخ را بچرخانید تا حسابی مغز پخت شود و یا می توانید به سیخ فلزی بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که طلایی و برشته شدن بگذارید تا پخته شود.
در صورت تمایل می توانید از گوجه فرنگی نیز به روی سیخ ها استفاده کنید.
روی ذغال یا منقل نیز می توانید این جوجه کباب را تهیه کنید.
اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید نیم ساعت سیخ ها را داخل آب قرار دهید تا نسوزد.
منبع: ایسکانیوز
فراشپز- خوراکهای سنتی دیار تاریخی نصف جهان خاصه آشهای محلیاش به تناسب فصلهای مختلف سال،…
فراشپز- چوربا اسفناج نوعی سوپ ترکیهای بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب اسفناج…
فراشپز- سوپ قارچ و پیاز یکی از انواع سوپهای رستورانی غلیظ و خوشمزه است که…
فراشپز- کیک قهوه یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب کافی شاپی است که قهوه…
فراشپز- داشتن خواب راحت برای سلامتی بسیار مفید است. برخی از خوراکیها به دلیل اینکه…
فراشپز- آیا تا به حال به دنبال پیشغذایی جذاب و خوشمزه برای مهمانیها یا حتی…