روش تهیه خوشمزه‌ترین اشکنه گوجه فرنگی

فراشپز-تخم‌مرغ یکی از رایج‌ترین، در دسترس‌ترین و ارزان‌ترین مواد غذایی است که در تهیه انواع غذاها به‌کار می‌رود.

یکی از این غذاها اشکنه گوجه فرنگی است. اگر طرز تهیه این غذای خوشمزه و ساده را نمی‌دانید این مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم:

تخم‌مرغ:۴ عدد

پیاز درشت: یک عدد

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

روش تهیه

۱. پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید.

۲. گوجه و رب گوجه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا بوی خامی رب گرفته شود.

۳. سیب‌زمینی خردشده و شنبلیله را اضافه کرده و آب بریزید تا بجوشد سپس در قابلمه را ببندید.

۴. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخت و قوام آمد، به تعداد نفرات داخل قابلمه تخم‌مرغ بشکنید.

۵. وقتی تخم‌مرغ‌ها بسته شد، اشکنه برای سرو آماده است.

نکته: زمانی که حرارت زیاد است و اشکنه در حال جوشیدن است تخم‌مرغ را اضافه نکنید.

منبع:  همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

7 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

7 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

7 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

7 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

7 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

7 ساعت ago