فراشپز- مصرف دمنوش زنجبیل از دیرباز برای کاهش علائم گوارشی و حالت تهوع متداول بوده است.
در روزهای سرد زمستان، نوشیدنیهای گرم محبوبتر میشوند و یکی از انتخاب های مناسب برای این فصل، دمنوش زنجبیل است.
مصرف دمنوش زنجبیل از دیرباز برای کاهش علائم گوارشی و حالت تهوع متداول بوده است.
برخی مطالعات نشان میدهد که زنجبیل برای مبارزه با التهاب به خصوص در افراد مبتلا به آرتروز نیز موثر است.
مواقعی که به نوشیدن آب سرد تمایل ندارید یا با مشکلات گوارشی مواجه هستید، این نوشیدنی راهکاری گرم و دلپذیر برای آبرسانی به بدن در یک روز سرد است.
این دمنوش همچنین انتخاب مفیدی برای مواقع سرماخوردگی است. زنجبیل تازه را به میزان یک قاشق غذاخوری در ظرفی مناسب رنده کنید. سپس با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و داخل صافی ریخته و تفاله آن را بگیرید.
این دمنوش، بدن را به یک بخاری سیار تبدیل کرده و از ویروس های سرماخوردگی در امان نگه میدارد.
زنجبیل به نوعی یک پیشگیری کننده قوی برای سرماخوردگی است. از این نوشیدنی در مناطق خیلی سرد یا برای افرادی که بدنشان ایمنی کمتری دارد، استفاده میشود.
توصیه میشود دمنوش زنجبیل را بدون شیرینکننده میل کنید. برخی افراد هم که پس از مصرف زنجبیل با سوزش سر دل مواجه میشوند باید مراقب باشند که زیاد از این دمنوش مصرف نکنند.
منبع: بهداشت نیوز
فراشپز- انواع دسرها، چند صباحی بیشتر نیست که سفرههای ایرانی را رنگین کرده در نصف…
فراشپز- پودر لیموترش یک ماده همه کاره است که میتواند در انواع غذاها از غذاهای…
فراشپز- جوجه زعفرانی یک غذای ایرانی و البته بینالمللی است. در کشورهای شرقی این غذا…
فراشپز- لازانیا رولی بدون فر یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید…
فراشپز- ماش پلو با گوشت چرخکرده، یک غذای بسیار متنوع مثل طرز تهیه لوبیا پلو…
فراشپز- پلو مخلوط مشهدی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزهای است که در شهرهای مختلف…