فراشپز- اگر از علاقهمندان به انواع سالاد هستد، باید گفت سالاد لوبیا چیتی و لبو یکی از سالادهای خوشمزه یلدایی است که میتواند جزو انتخابهای شما برای بلندترین شب سال باشد. سالادی با طرز تهیه راحت که طعمی لذیذ را به اهالی خانواده هدیه میدهد.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد: ۱۰ نفر
مواد لازم:
لبو: ۳ عدد
لوبیا چیتی پخته شده: یک پیمانه
خیارشور خرد شده: یک پیمانه
سیب زمینی: یک عدد
هویج: ۲ عدد
کاهو کوچک: یک عدد
کلم قرمز: نصف پیمانه
سس مایونز: به میزان لازم
سرکه: به میزان لازم
آبلیموی ترش: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱. در ابتدا سیب زمینی، لوبیا چیتی، هویج و لبو را بپزید، سپس تمامی مواد پخته شده را به صورت نگینی خرد کنید.
۲. بعد خیارشورها را ریز خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه متوسط بریزید.
۳. سپس کاهوها را هم خرد کرده و به مواد بیفزایید. کلم قرمزها را نیز که آنها را هم ریز خرد کردهاید به سالاد اضافه کنید.
۴. در مرحله بعد به اندازه مورد نیاز نمک، فلفل، سرکه و آبلیموی تازه را به مواد داخل کاسه افزوده و خوب هم بزنید.
۵. در پایان تمام مواد را به خوبی با سس مایونز آغشته کرده و سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها به خورد سالاد بروند.
در تهیه این سالاد به جای لوبیا چیتی میتوانید از دیگر انواع لوبیا نیز استفاده کنید، اما لوبیا چیتی طعم بهتری به سالاد میدهد.
منبع: همشهری
فراشپز- برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوشها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و…
فراشپز- یک مطالعه مروری جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا نشان میدهد که نوشیدن قهوه به…
فراشپز- خوراک ماهی با سس پرتقال یکی از خوشمزهترین انواع غذا با ماهی است که…
فراشپز- همانطور که میدانید دمی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که انواع مختلفی دارد؛…
فراشپز- باسترما پلو (باسدیرما پلو)، غذای بسیار خوشمزه و مجلسی اهالی آذربایجان شرقی است. این…
فراشپز- قابلی پلو که با نام کابلی پلو هم شناخته می شود از غذاهای بسیار…