آشپزی

روش تهیه سوپ جو قرمز به سبک رستوران‌ها

فراشپز- سوپ جو به صورت‌های مختلفی پخته و سرو می‌شود که این بار برای درست کردن “سوپ جو قرمز” به شکل رستورانی اقدام کرده‌ایم.

یکی از سوپ‌های خیلی لذیذ و مجلسی سوپ جو است که به رنگ سفید و قرمز تهیه می‌شود. حتما شما هم این پیش غذای خوشمزه را امتحان کرده‌اید. اگر به دنبال یک دستور عالی از یک سوپ جو قرمز بی‌نظیر با مزه و رنگ عالی هستید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سوپ جو قرمز

جو پرک: ۳/۴ لیوان

آب مرغ: ۷ لیوان

پیاز: ۱ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد متوسط

آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه: یک و نیم قاشق غذا خوری

آرد: ۲ قاشق غذا خوری سر پر

آب: ۱ لیوان

جعفری خشک: ۱ قاشق غذا خوری سرپر

ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

مواد لازم برای آب مرغ

اسکلت مرغ: ۲ عدد

پیاز کوچک: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

برگ بو: ۲ عدد

هویج: نصف یک عدد

نمک و زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز

مرحله اول

برای درست کردن سوپ جو ابتدا اسکلت مرغ، هویج، زعفران، سیر، پیاز، نمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می‌گذاریم تا بپزد؛ سپس آنرا صاف می‌کنیم. آب مرغ را هم می‌توانیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم.

مرحله دوم

پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می‌کنیم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می‌کنیم؛ در قابلمه را می‌گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.

مرحله سوم

سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می‌کنیم و به همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد از آن خارج شود.

مرحله نهایی

در پایان آبلیمو و رب گوجه را به سوپ اضافه می‌کنیم. و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد سوپ جو قرمز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود ۳۰دقیقه است

زمان پخت و انتظار در حدود ۳ ساعت می‌باشد.

سوپ جو قرمز را می‌توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب است.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

آش یارمه؛ طعمی از دل بهار خراسان شمالی

فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه به‌طور ویژه‌ای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…

1 ساعت ago

بهترین ادویه‌ها برای خورشت‌های مختلف

فراشپز- خورشت‌های ایرانی یکی از اصلی‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در سراسر کشور…

2 ساعت ago

خانم‌های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟

فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…

3 ساعت ago

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

5 ساعت ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

6 ساعت ago