سوپ جو به صورتهای مختلفی پخته و سرو میشود که این بار برای درست کردن “سوپ جو قرمز” به شکل رستورانی اقدام کردهایم.
یکی از سوپهای خیلی لذیذ و مجلسی سوپ جو است که به رنگ سفید و قرمز تهیه میشود. حتما شما هم این پیش غذای خوشمزه را امتحان کردهاید. اگر به دنبال یک دستور عالی از یک سوپ جو قرمز بینظیر با مزه و رنگ عالی هستید با ما همراه باشید.
جو پرک: ۳/۴ لیوان
آب مرغ: ۷ لیوان
پیاز: ۱ عدد متوسط
هویج: ۲ عدد متوسط
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه: یک و نیم قاشق غذا خوری
آرد: ۲ قاشق غذا خوری سر پر
آب: ۱ لیوان
جعفری خشک: ۱ قاشق غذا خوری سرپر
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
اسکلت مرغ: ۲ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
برگ بو: ۲ عدد
هویج: نصف یک عدد
نمک و زعفران: به میزان لازم
برای درست کردن سوپ جو ابتدا اسکلت مرغ، هویج، زعفران، سیر، پیاز، نمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب میگذاریم تا بپزد؛ سپس آنرا صاف میکنیم. آب مرغ را هم میتوانیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم.
پیاز و هویج را خیلی ریز خرد میکنیم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم میکنیم؛ در قابلمه را میگذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد.
سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل میکنیم و به همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد از آن خارج شود.
در پایان آبلیمو و رب گوجه را به سوپ اضافه میکنیم. و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود ۳۰دقیقه است
زمان پخت و انتظار در حدود ۳ ساعت میباشد.
سوپ جو قرمز را میتوانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب است.
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…