فراشپز- کسانی که میخواهند ماکارونی خود را به رنگ قرمز خوشرنگ درآورد بهتر است که از رب صنعتی استفاده نکند و رب را با پیاز داغ حتما باید تفت دهید تا بتوانید رنگ سرخ ماکارونی را جا
ماکارونی یک غذای ویژه ای است که علاقه مندان زیادی در سراسر دنیا دارد و در هر جای دنیا ماکارونی به روش های گوناگونی تهیه می شود با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه ماکارونی با سویا را آموزش دهیم.
ماکارونی ۴۰۰ گرم
سویای دانه ریز – ۱ پیمانه
سس گوجه – ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
جوانه ماش – ۱ پیمانه
آب لیمو – ۱ قاشق غذاخوری
سیر – ۲ تا ۳ حبه
پیاز درشت – ۱ عدد
روغن زیتون – ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای متوسط – ۱ عدد
کاری، فلفل، زردچوبه و نمک
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و با آب آن را پر کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه کنید و سپس ماکارونی ها را نصف کرده و درون قابلمه بریزید و بعد گذشت چند دقیقه که ماکارونی ها در آب جوش پخت آن را با آب سرد آبکش کنید و با مایه ماکارونی که در ادامه تهیه می کنید مخلوط کنید.
سویا را با آب ولرم به مدت ۱۵ دقیقه خیس دهید تا نرم شود.بعد آن را آبکش کنید و با فشار دست آب آن را کاملا بکشید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود.بعد سویا را داخل روغن بریزید و آن را تفت دهید تا سرخ شود.بعد سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و در سویا تفت دهید. بعد از تفت این مواد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و چند دقیقه ای به تفت دادن مواد ادامه دهید.
در مرحله آخر جوانه ماش را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه در تابه را ببندید تا همه مواد کنار هم بپزند و به اصطلاح غذا جا بیفتد. وقتی مایه ماکارونی آماده شد آن را با ماکارونی آبکش شده مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت با شعله کم می گذاریم تا به خوبی دم بکشد بعد ۳۰ دقیقه می توانید این غذای خوشمزه را نوش جان کنید.
کسانی که میخواهند ماکارونی خود را به رنگ قرمز خوشرنگ درآورد بهتر است که از رب صنعتی استفاده نکند و رب را با پیاز داغ حتما باید تفت دهید تا بتوانید رنگ سرخ ماکارونی را جا بیندازید.
این وعده غذایی خوشمزه دارای منبع قوی انرژی بوده و جزو کم چربی ترین ها نیز می باشد.
ماکارونی از جمله تمامی خوبی هایی که از آن صحبت کردیم یک قابلیت مهم و آن هم هضم زود هنگام که می باشد را دارد.
باید به نوع آردی که ماکارونی از آن تهیه شده دقت نمود که در این خصوص بعضی از ماکارونی ها که از آرد حبوبات ساخته شده اند از منبع کربوهیدراتی بالایی برخوردارند.
منبع: نمناک
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…