فراشپز- یکی از انواع مرباهایی که در فصل پاییز به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد، مربای انار است.
برای این کار پیش از هر چیز انتخاب انار بسیار مهم است و بعدش کافی است مراحل گفته شده را با دقت اجرا کنید.
مدت زمان آمادهسازی: 60دقیقه
تعداد نفرات: 5نفر
آب انار: یک لیتر
انار:5عدد
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
شکر:۴ لیوان
1-ابتدا انارها را دانه و پوستهای سفید داخل انار را کاملا جدا کنید. پس از آن دانهها را بشویید.
2-با استفاده از آبمیوهگیری، غذاساز، چرخ گوشت و… آبانارها را بگیرید و از صافی رد کنید تا یکدست شود.
3-سپس شکر را با آب انار ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا شربت غلیظ شده و به قوام برسد. هنگام جوشیدن حتما کف روی آب انار را بردارید.
4- بعد از حدود ۴۵ دقیقه دانههای انار را اضافه کرده و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید.
5- سپس حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا با شعله کم بجوشد. بعد زیر ظرف را خاموش کنید و مربا را پس از خنکشدن در ظرف خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید و پس از سردشدن نوشجان کنید.
نکته: برای نگهداری طولانیمدت مربا بهتر است از ظروف شیشهای استفاده کنید. ظرف باید کاملا خشک باشد تا کپک نزند.
منبع: همشهری
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…