فراشپز- یکی از انواع مرباهایی که در فصل پاییز به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد، مربای انار است.
برای این کار پیش از هر چیز انتخاب انار بسیار مهم است و بعدش کافی است مراحل گفته شده را با دقت اجرا کنید.
مدت زمان آمادهسازی: 60دقیقه
تعداد نفرات: 5نفر
آب انار: یک لیتر
انار:5عدد
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
شکر:۴ لیوان
1-ابتدا انارها را دانه و پوستهای سفید داخل انار را کاملا جدا کنید. پس از آن دانهها را بشویید.
2-با استفاده از آبمیوهگیری، غذاساز، چرخ گوشت و… آبانارها را بگیرید و از صافی رد کنید تا یکدست شود.
3-سپس شکر را با آب انار ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا شربت غلیظ شده و به قوام برسد. هنگام جوشیدن حتما کف روی آب انار را بردارید.
4- بعد از حدود ۴۵ دقیقه دانههای انار را اضافه کرده و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید.
5- سپس حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا با شعله کم بجوشد. بعد زیر ظرف را خاموش کنید و مربا را پس از خنکشدن در ظرف خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید و پس از سردشدن نوشجان کنید.
نکته: برای نگهداری طولانیمدت مربا بهتر است از ظروف شیشهای استفاده کنید. ظرف باید کاملا خشک باشد تا کپک نزند.
منبع: همشهری
فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئینها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی مادهای…
فراشپز- چای شیرینی، یکی از سوغاتهای اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…
فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…
فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…
فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و…
کینوا، دانهای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامینها و مواد معدنی است که…