فراشپز- پاییز که از راه میرسد سروکله صیفیجاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی در میوهفروشیها پیدا میشود. از آنجا که این خوراکی خوشمزه و نارنجیرنگ خواص بسیاری دارد میتوان از آن در تهیه انواع غذاهای پاییزه استفاده کرد.
یکی از این غذاهای مجلسی و خوش رنگ و لعاب قاپاما یا همان شیرینپلو در کدوحلوایی است. اگر روش تهیه این غذا را نمیدانید این مطلب را بخوانید.
کدو حلوایی: یک عدد
برنج: یک پیمانه
هویج رنده درشت: یک عدد
سیب خرد شده: یک عدد
گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش: ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
عسل: به میزان لازم
تعداد: ۲ نفر
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۴۰ دقیقه
۱. کدو حلوایی را تمیز شسته و بالای آن را با چاقوی تیز برش بزنید. سپس دانهها و رشتههای داخل کدو را کاملا خالی کرده و داخلش را بشویید.
۲. برنج را به روش معمول نیمپز و آبکش کنید.
۳. داخل ظرف مناسبی برنج نیمپز، هویج رنده شده، گردوی خرد شده، شکر، پودر دارچین و سیب خرد شده را بریزید و کاملا مخلوط کنید.
۴. داخل کدو حلوایی تمیز شده را با عسل کاملا برس بزنید؛ طوری که ته کدو حلوایی و دیوارهها عسلی شود.
۵. مخلوط برنج را داخل کدو حلوایی بریزید و روی آن کمی کره بگذارید تا آب شود. سپس در کدو حلوایی را گذاشته و بهمدت یک ساعت در فر بگذارید تا برنج دم بکشد.
نکته: برای مواد داخل کدو میتوانید از مغزیهای دیگر مثل بادام یا میوههای خشک مثل زردآلو و هلو هم استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…