روش تهیه یک پلوی ایرانی که پر از ویتامین است

فراشپز- به آنهایی که عاشق قارچ هستند و توی هر خوراک و خورشی قارچ می‌ریزند، پیشنهاد می‌کنیم قارچ پلو را هم امتحان کنند.

البته برای درست کردن قارچ پلو روش‌های مختلفی وجود دارد؛ خیلی‌ها فقط قارچ و پلو را با هم مخلوط می‌کنند ولی در اینجا برای خوشمزه‌تر شدن غذا علاوه بر قارچ، نخود فرنگی و ذرت هم به این ترکیب قارچ پلو اضافه شده و نه‌تنها غذا خوشمزه‌تر شده است بلکه خاصیت غذایی آن هم بالاتر رفته است.

مواد لازم

۵۰ گرم قارچ
۲۵۰ گرم فیله مرغ
۱ پیمانه ذرت
۲ عدد پیاز بزرگ
۴ پیمانه برنج
۱ پیمانه نخود سبز
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
روغن به مقدار لازم

۱. فیله‌های مرغ را به شکل دلخواه (نگینی یا خلالی) برش بزنید. پیازها را هم پوست کنده، شسته و به شکل نگینی خرد کنید. در تابه‌ای کمی روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. کمی زردچوبه اضافه کرده و مرغ‌های خردشده را هم بیفزایید و در روغن سرخ کنید. به این مخلوط کمی آب و نمک و فلفل بیفزایید و در تابه را بگذارید تا مرغ‌ها بپزند و بدون آب شوند.

۲. ذرت دانه‌شده را با مقداری آب بپزید. نخودها را هم آبپز کرده و هر دو را بعد از پخت آبکش کنید. قارچ را درشت خرد کرده و در تابه‌ای جداگانه سرخ کنید. بعد از کمی سرخ شدن قارچ‌ها، ذرت‌ها و نخودهای پخته‌شده را هم به روغن درون تابه افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید. کمی نمک، فلفل و ادویه اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

۳. برنج را به صورت معمول آبکش کنید. در ته قابلمه هم ته‌دیگ دلخواهتان را گذاشته و لایه لایه برنج، مرغ پخته، سبزیجات تفت داده شده (شامل: قارچ، ذرت و نخود) را بریزید.

۴. برنج را دم کنید و به مدت سه ربع ساعت صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد. بعد برای سرو کردن در دیس بکشید.

یه‌جور دیگه

اگر خیلی عجله دارید به جای ذرت و نخودفرنگی خام از کنسروی آنها که در سوپرمارکت‌ها فراوان یافت می‌شود استفاده کنید. برای پخت ذرت و نخودفرنگی می‌توانید از دستگاه بخارپز هم استفاده کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…

7 ساعت ago

طرز تهیه سوپ ماکارانی مخصوص روز‌های سرد پاییز

فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپ‌های سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…

7 ساعت ago

روش تهیه یک غذای پاییزی مجلسی با کدو

فراشپز- پاییز که از راه می‌رسد سروکله صیفی‌جاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…

7 ساعت ago

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل + مواد لازم سس خوشمزه خانگی

فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بی‌نظیر و…

7 ساعت ago

طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای 4 نفر+ اندازه سبزی و گوشت

فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیه‌ی آن کمی…

7 ساعت ago

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

1 روز ago