آشپزی

روش درست مصرف ویتامین D

فراشپز- مصرف مکمل‌ها تأثیر فراوانی را بر سلامت انسان دارد، اما این مسأله با اما و اگرهایی همراه است.

شاید بر کسی اهمیت فراوان مصرف ویتامین D پنهان نباشد؛ اما رازی در این خصوص وجود دارد تا بتوانید از این مکمل قدرتمند به درستی بهره‌مند شوید.

به نقل از پایگاه آمریکایی «Eat This, Not That»، استفاده از مولتی ویتامین یا تعداد انگشت‌شماری از مکمل‌ها به شکل روزانه مانند یک پیروزی در حفظ و مراقبت از خود به نظر می‌رسد. این مسأله خصوصا زمانی که شما ویتامین D را به عنوان یک نوع رژیم غذایی به حساب آورید، درست‌تر به نظر خواهد رسید.

با این حال، یک متخصص تغذیه آمریکایی می‌گوید در صورتی که شما مکمل ویتامین D را با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به احتمال زیاد قادر نخواهید بود تا بدن خود را برای جذب خواص گسترده این ویتامین فعال کنید.

این در حالی است که طبق اعلام مایو کلینیک – از معتبرترین مراکز و دانشگاه‌های علوم پزشکی جهان- افراد بین یک تا ۷۰ سال باید روزانه ۶۰۰ یکای بین المللی (IU) ویتامین D مصرف کنند. پس از ۷۰ سالگی، این مقدار باید به ۸۰۰ (IU) افزایش یابد.

اگر شما از کسپول ویتامین D برای رسیدن به میزان مصرف مورد نیاز خود بهره می‌برید، این عاقلانه است؛ اما علم می‌گوید شما باید این کپسول را با چیز دیگری مصرف کنید.

همانطوری که پایگاه «MindBodyGreen» می‌نویسد، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است. این بدان معناست که بر خلاف دیگر ویتامین‌ها، این ویتامین در صورت همراه شدن با آب، در آن حل نمی‌شود. در عوض باید با چربی جفت شود تا به درستی در بدن توزیع و جذب شود.

به گفته این کارشناس تغذیه، یک کلید مهم در این زمینه، آن است که چربی که در کنار ویتامین D مصرف می‌کنید، باید چربی مفید باشد. او از روغن زیتون، آووکادو و کتان به عنوان نمونه‌هایی از چربی‌های سالم نام می‌برد.

اما چه میزان چربی لازم است؟

یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهای حاوی حدود ۱۰ گرم چربی ممکن است جذب ایده آل ویتامین D را پشتیبانی کنند. پس چند برش ماهی قزل آلا دودی یا یک مشت کوچک آجیل یا یک قاشق غذاخوری کره آجیل طبیعی که در اسموتی صبح شما مخلوط شده باشد، می‌تواند مفید به نظر برسد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تباهگ؛ غذای محلی سیستان و بلوچستان

فراشپز- با دستور پخت یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت استان سیستان و بلوچستان به…

16 دقیقه ago

دلایل محبوبیت شیر گیاهی؛ شیر گاو بهتر است یا شیر گیاهی؟

فراشپز- از زمان‌های قدیم، بسیار در مورد فواید بی‌شمار نوشیدن منظم شیر گفته شده، اما…

46 دقیقه ago

سوپر خوراکی‌ها، برای فرار از افسردگی زمستانی

فراشپز- به دلیل هوای گرفته و عمدتا آلوده، زمستان فصل افسردگی و کسالت جسم و…

1 ساعت ago

کوکو ویرمونی؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی

فراشپز- کوکو ویرمونی نوعی غذای اصیل گیلانی است که از ترکیب سیب زمینی با سبزی،…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک سیب فرانسوی خوشمزه

فراشپز- طرز تهیه کیک سیب فرانسوی را به روشی متفاوت همراه با ویدئو به شما…

2 ساعت ago

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی، یک دسر نرم و ابریشمی

فراشپز- چیز کیک یکی از انواع کیک‌ها و دسرهای خوشمزه مدرن است که از ترکیب…

3 ساعت ago