فراشپز- زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازهها یافت میشود. جدیدا زیتون کبابی نیز در سر بعضی سفرهها آمده است که به علت طعم کبابی که دارد طرفدارانی پیدا کرده است. تهیه زیتون کبابی بسیار ساده است و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد. این زیتون را تهیه و طعم متفاوت آن را امتحان کنید.
زیتون سبز بدون هسته ۲ کیلوگرم
سیر ۵ حبه
آب جوشیده و سرد شده به مقدار کافی
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۴ عدد یا بیشتر
رزماری به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی خشک چند تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
برای تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص اگر زیتون هسته دارد ابتدا هستههای زیتون را جدا میکنیم. ترجیحا بهتر است زیتون بی هسته تهیه شود. تابه گریل را برداشته و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی گریل داغ شد زیتونها را داخل تابه میچینیم.
در این مرحله کمی با دست فشار میدهیم که روی زیتونها خط گریل بیفتد. زیتونها را داخل سینی فر که با کمی روغن زیتون چرب شده است با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا زیتونها حرارت ببیند.
بعد از کباب کردن زیتون ها، آنها را داخل یک ظرف شیشهای ریخته و روی آن را آب جوشیده میریزیم. سپس گوجه خشک، فلفل تند، سیر و ادویهها را اضافه میکنیم. درب ظرف را میبندیم و چند روز در محیط خنک و تاریک قرار میدهیم تا مزهها به خورد زیتون برود.
منبع: چی شی
فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…
فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بینالمللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…
فراشپز- برای آمادهسازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…
فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید…
فراشپز- تارت ماست یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که میتواند به عنوان یک…
فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروفترین و پرطرفدارترین سالادهای خاورمیانهای است که اصالت آن به…