فراشپز- در این روزهای زرد و نارنجی پاییزی، پرتقال در دسترس ترین میوه ای است که به دلیل داشتن ویتامین ث در بیشترین خانه ها مصرف می شود. به همین دلیل در این مقاله می خواهیم یک غذای گیلانی به شما آموزش دهیم که با آب پرتقال پخته می شود که قطعا با خوردن این غذا طعم متفاوت و خوشمزه ای را تجربه خواهید کرد.
اواخر پاییز که می شود پرتقال ها کم کم می رسند و وقتی هنوز پرتقال ها کاملا شیرین نشدند و طعم ملسی دارند بهترین موقع هست که با آنها یک غذای خوشمزه گیلانی درست کنید. اسم این غذا مرغ پرتقالی هست و طعم خیلی خاص و دلچسبی دارد. وقتی آب پرتقال به همراه مرغ پخته می شود کم کم حالت کاراملی به خود می گیرد و تبدیل به یک سس خوشمزه می شود. ترکیب آب پرتقال ملس به همراه طعم زعفران توی این غذا ترکیب بی نظیری خلق می کند که اگر یک بار امتحان کنید عاشقش می شوید.
ابتدا مرغ های خام را با نمک، زردچوبه طعم دار می کنید و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنید. سپس در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنید و مرغ هایی که از قبل سرخ کردید را به قابلمه اضافه می کنید و به آن نمک و فلفل و دارچین اضافه می کنید.
بعد از کمی تفت دادن ۴ لیوان آب پرتقال را به آن اضافه می کنید و می گذارید تا به طور کامل بپزد تا جایی که آب پرتقال کم کم تبدیل به سس شود و حالت کاراملی به خودش بگیرد. ۲۰ دقیقه قبل از اینکه زیر گاز را خاموش کنید زعفرانی که از قبل دم کرده اید را به ترکیب اضافه کنید. حواستان باشد زعفران را معمولا باید آخرسر اضافه کنید تا عطر و طعم آن به خاطر پخت زیاد از بین نرود. این غذا را می توانید با برنج میل کنید و از طعم بی نظیر آن در فصل پاییز لذت ببرید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک لبو از کیکهای خوشمزه و متفاوتی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه…
فراشپز- دسر کدو حلوایی یکی از دسرهای مدرن امروزی است که با مواد و دستورهای…
فراشپز- جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه…
فراشپز- خورش ریحان یکی از انواع خورشتهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که سبزی ریحان…
فراشپز- برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشتههای…
فراشپز- یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی و از جمله محبوبترین غذا این خورشت…