فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به کاربر القا میکنید که درست کردن یکبار آن حتما ارزشش را خواهد داشت.
آرد ۶ و نیم:۷ فنجان
شکر:۲ ق غ
نمک: ۱ ق غ
مخمر خشک فعال دانه ریز:۴۲ گرم
شیر:۲ فنجان
کره:یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
مواد لازم برای مواد میانی
شکر قهوهای:نصف فنجان
شکر:نصف فنجان
آرد:۲ ق غ
دارچین:۱ و نیم ق غ
کره تکه تکه شده:نصف فنجان
سیب پوست کنده و خرد شده:۱ و نیم فنجان
کره شور:نصف فنجان
شکر قهوهای:۱ فنجان
شربت ذرت:یک چهارم فنجان
رول کاراملی پای سیب خانگی
ابتدا مخمر را به همراه نمک، شکر و دو فنجان آرد مخلوط کرده و کنار بگذارید، کره را داخل قابلمهای بریزید تا ذوب شود ولی نجوشد.
سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید بعد از اینکه شیر گرم شد شعله را خاموش کنید.
تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با چنگال بزنید تا باز شود سپس به شیر اضافه کنید و برای ۲ دقیقه سریع هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.
در ادامه مخلوط مخمر را افزوده و باقی آرد را هم به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.
سپس آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا شکل بگیرد.
در ادامه خمیر را کمی چرب کرده و رویش را بپوشانید و برای یک ساعت در محیطی گرم قرار دهید تا ورآید.
در این فاصله سیبها را پوست گرفته و برشهای نازک بزنید، شکر سفید، شکر قهوهای، آرد و کره و دارچین را هم با یکدیگر مخلوط نمایید تا به شکل خرده بیسکویت شود.
خمیر را بعد از دو ساعت روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه باز کنید طوری که به شکل یک مستطیل با ابعاد ۳۰ در ۲۰ سانتی متری درآید.
مخلوط دارچین و شکر را روی خمیر بپاشید و سیبها را روی آن بریزید و پراکنده نمایید، خمیر را به آرامی رول کنید و انتهای آن را با کمی شیر مرطوب کرده و بچسبانید. رول را به قسمتهای مساوی برش زده و داخل قالبی که از قبل چرب کردهاید بچینید.
روی رولها را بپوشانید و برای نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
در این فاصله فر را روشن کرده و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا آماده شود، سپس قالب را داخل فر قرار دهید تا رولها برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
بعد از اینکه رولها پخته شد آنها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند.
در این فاصله همه مواد سس کارامل را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب مخلوط شده و به غلظت برسد سپس آن را روی رولها بریزید و سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۶ دقیقه میباشد.
رول کاراملی پای سیب را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…
فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه…
فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور…
املت قیساوا، یکی از انواع املتهای سنتی و خوشطعم ترکی است که با استفاده از…
فراشپز- کیک تیتاپ یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…