آشپزی

رول کاراملی پای سیب؛ یک بار امتحان کنید

فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به کاربر القا می‌کنید که درست کردن یکبار آن حتما ارزشش را خواهد داشت.

مواد لازم برای خمیر پای سیب

آرد ۶ و نیم:۷ فنجان

شکر:۲ ق غ

نمک: ۱ ق غ

مخمر خشک فعال دانه ریز:۴۲ گرم

شیر:۲ فنجان

کره:یک چهارم فنجان

تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

مواد لازم برای مواد میانی

شکر قهوه‌ای:نصف فنجان

شکر:نصف فنجان

آرد:۲ ق غ

دارچین:۱ و نیم ق غ

کره تکه تکه شده:نصف فنجان

سیب پوست کنده و خرد شده:۱ و نیم فنجان

مواد لازم برای سس کارامل

کره شور:نصف فنجان

شکر قهوه‌ای:۱ فنجان

شربت ذرت:یک چهارم فنجان

رول کاراملی پای سیب خانگی

طرز تهیه رول‌های کاراملی پای سیب

ابتدا مخمر را به همراه نمک، شکر و دو فنجان آرد مخلوط کرده و کنار بگذارید، کره را داخل قابلمه‌ای بریزید تا ذوب شود ولی نجوشد.

سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید بعد از اینکه شیر گرم شد شعله را خاموش کنید.

تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با چنگال بزنید تا باز شود سپس به شیر اضافه کنید و برای ۲ دقیقه سریع هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.

در ادامه مخلوط مخمر را افزوده و باقی آرد را هم به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.

سپس آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا شکل بگیرد.

در ادامه خمیر را کمی چرب کرده و رویش را بپوشانید و برای یک ساعت در محیطی گرم قرار دهید تا ورآید.

در این فاصله سیب‌ها را پوست گرفته و برش‌های نازک بزنید، شکر سفید، شکر قهوه‌ای، آرد و کره و دارچین را هم با یکدیگر مخلوط نمایید تا به شکل خرده بیسکویت شود.

خمیر را بعد از دو ساعت روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه باز کنید طوری که به شکل یک مستطیل با ابعاد ۳۰ در ۲۰ سانتی متری درآید.

مخلوط دارچین و شکر را روی خمیر بپاشید و سیب‌ها را روی آن بریزید و پراکنده نمایید، خمیر را به آرامی رول کنید و انتهای آن را با کمی شیر مرطوب کرده و بچسبانید. رول را به قسمت‌های مساوی برش زده و داخل قالبی که از قبل چرب کرده‌اید بچینید.

روی رول‌ها را بپوشانید و برای نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

در این فاصله فر را روشن کرده و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا آماده شود، سپس قالب را داخل فر قرار دهید تا رول‌ها برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.

بعد از اینکه رول‌ها پخته شد آن‌ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند.

در این فاصله همه مواد سس کارامل را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب مخلوط شده و به غلظت برسد سپس آن را روی رول‌ها بریزید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد رول کاراملی پای سیب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۶ دقیقه میباشد.

رول کاراملی پای سیب را می‌توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago