اگر بخواهید یک ترشی جدید و متفاوت در خانه درست کنید، “ترشی انجیر” گزینه خوبی برای انتخاب شماست چون طعم بی نظیری دارد.
انجیر :2 کیلو گرم
شکر: 750 گرم
آب :1 لیوان
دارچین:1 قاشق غذا خوری
سرکه : به مقدار لازم
ابتدا انجیرها را شسته و داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
در مرحله بعد آب، دارچین و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس انجیرها را افزوده و اجازه دهید چند جوش بخورد.
انجیرها را از روی حرارت برداشته و بگذارید برای دو روز کنار بمانند. بعد از دو روز دوباره آن را بجوشانید و برای دو روز دیگر آن را کنار بگذارید.
این کار را سه مرحله انجام داده و در آخر انجیرها را داخل شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را ببندید و برای مدتی در جای خنک قرار دهید تا برسد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: گوشت بره، نمک،…
در این ویدیو سبک جدید از پخت کوفته با دال عدس را خواهید دید:
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی را میبینید که با مواد اولیه شامل: یک…
فراشپز- آلو مسما یکی از غذا هاس اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه…
فراشپز- پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی…
فراشپز- این غذای خوشمزه و آسان را میتوان هر روز درست کرد و همه به…