اگر بخواهید یک ترشی جدید و متفاوت در خانه درست کنید، “ترشی انجیر” گزینه خوبی برای انتخاب شماست چون طعم بی نظیری دارد.
انجیر :2 کیلو گرم
شکر: 750 گرم
آب :1 لیوان
دارچین:1 قاشق غذا خوری
سرکه : به مقدار لازم
ابتدا انجیرها را شسته و داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
در مرحله بعد آب، دارچین و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس انجیرها را افزوده و اجازه دهید چند جوش بخورد.
انجیرها را از روی حرارت برداشته و بگذارید برای دو روز کنار بمانند. بعد از دو روز دوباره آن را بجوشانید و برای دو روز دیگر آن را کنار بگذارید.
این کار را سه مرحله انجام داده و در آخر انجیرها را داخل شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را ببندید و برای مدتی در جای خنک قرار دهید تا برسد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…