فراشپز- این سالاد با اسفناج و پنیرهای خوشمزه باب طبع شما و مهمانانتان خواهد بود. اگر سالاد اسفناج را از قبل برای میهمانی آماده میکنید، سس را قبل از سرو با آن مخلوط نکنید. مقدار سس این سالاد بیشتر از چیزی است که نیاز باشد.
جوانه اسفناج: ۴۵۰ گرم
پنیر بز: ۱۱۳ گرم
سیر ریز شده: ۱ حبه
گردوی کامل: ۱۱۳ گرم
روغن زیتون: ¾ پیمانه
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
سرکه کاج: ¼ پیمانه
کرنبری خشک:¼ پیمانه
کره آب شده:۱ قاشق غذاخوری
شکر:۱ قاشق غذاخوری
ترکیب خردل و عسل: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و کره آب شده را به همراه گردو و شکر خوب مخلوط کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و فر را روشن کنید و روی درجه ۱۴۹ تنظیم نمایید و گردوها را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بپزد.
در این فاصله به سراغ سس سالاد بروید.
یک کاسه کوچک بردارید عسل را به همراه سرکه، سیر و فلفل قرمز داخل آن بریزید و هم بزنید، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سس آماده شده را کنار بگذارید و یک ظرف بزرگ بردارید و کاهو و جوانه اسفناج را داخل آن بریزید، فلفل دلمهها را خرد کنید و به کاهو و اسفناج اضافه نمایید.
بقیه مواد را به سالاد افزوده و خوب مخلوط کنید و در آخر مقداری از سس را به سالاد اضافه نمایید و میل کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
سالاد اسفناج را میتوانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- پاستیل یکی از خوراکیهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که…
فراشپز- یکی از حبوبات پرمصرف و مغذی است که علاوه بر فواید متعدد برای سلامتی…
فراشپز- گنوچی یک نوع پاستای نرم و خوشمزه ایتالیایی است که معمولاً از سیبزمینی، آرد…
فراشپز- کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزهترین و مقویترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص…
اگر میخواهید طعم لول کباب ارمنی را تجربه کنید، این ویدیو تمام نکات لازم برای…
فراشپز- سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا…