Categories: آشپزیسالاد

سالاد تک نفره سیب زمینی روسی

سالاد یکی از آیتم های جذاب سفره برای مهمانی ها و مجالس می باشد که ما در این مطلب یک از راحت ترین و خوشمزه ترین این دستور ها را در اختیار شما قرار می دهیم.

یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسی ، سالاد تک نفره است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار شیک و مناسب است.این سالاد هم به همراه سالاد ماکارونی و سالاد سبزیجات بسیار پرطرفدار و راحت می باشد.برای اینکه بخواهید یک پیش غذای مناسب برای سفرهایتان تهیه کنید با ما در درست کردن سالاد تک نفره همراه شوید.

مواد لازم برای 12 نفر

سیب زمینی : 1 کیلوگرم
نخود فرنگی : 1 پیمانه
هویج : 4 عدد متوسط
خیارشور : 12 عدد
سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا :به تعداد کافی
نمک و ادویه :به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد تک نفره

مرحله اول:

برای درست کردن سالاد تک نفره ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید ، هویج ها را هم داخل قابلمه ای جداگانه آبپز کنید.

مرحله دوم:

نخود فرنگی ها را نیز بخار پز و یا آبپز کنید ، ویا از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.

مرحله سوم:

خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم:

سپس سیب زمینی و هویج پخته شده را پوست بکنید و بعد از خنک شدن به صورت نگینی خرد کنید. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و همه مواد آماده شده را به همراه سس مایونز و کمی نمک و ادویه های دلخواه داخل آن مخلوط کنید و با قاشق به آرامی مواد را هم بزنید.

روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و مواد کنار هم مزه بگیرند.

مرحله پنجم:

برای سرو سالاد ، قالب های مافین را چرب کنید و خمیر یوفکا را از وسط نصف کنید و داخل قالب روی هم بگذارید.

مرحله ششم:

سپس لایه دوم خمیر را ابتدا چرب کرده و از طرف چرب شده داخل قالب روی لایه اول قرار دهید.

مرحله هفتم:

فر با دمای 170 درجه روشن کنید و قالب ها را داخل فر قرار دهید تا رنگ خمیرها طلایی شوند.

مرحله نهایی

بعد سبد ها سرو سالاد پخته شده را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن با مواد سالاد پر کنید و با برگ جعفری و یا شوید تزیین کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

41 دقیقه ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

2 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

4 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

5 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

2 روز ago