آشپزی

سالاد ریتا؛ جایگزین خوش طعم ماست و خیار

فراشپز- یکی از پیش غذا‌ها بسیار خوشمزه است که از مخلوط ماست با با خیار و پیاز سرو می‌شود سالاد ریتا در تابستان بسیار محبوب است و، زیرا گرمای بدن را کاهش می‌دهد. سالاد ریتا بیشتر در کنار غذا‌های هندی سرو می‌شود برای خوشمزه شدن سالاد ریتا بهتر ار شب قبل این سالاد را تهیه کنید و داخل یخچال بگذارید تا ادویه و مزه‌ها به خورد هم بروند و طعم فوق العاده‌ای پیدا کنند.

می‌توانید سالاد ریتا با ماست شیرین و یا خامه‌ای تهیه کنید و از انواع سبزیجات در آن استفاده کنید سالاد ریتا در واقع مشابه ماست خیار خودمان می‌باشد ولی با ادویه‌های بیشتر تهیه می‌شود. در اصل این سالاد برای کشور هند می‌باشد. برای تهیه سالاد ریتا حتما از ماست چکیده استفاده کنید و رایج‌ترین ادویه سالاد ریتا زیره می‌باشد که حتما آن را تهیه کنید شما می‌توانید سالاد ریتا را در مهمانی خود استفاده کنید و یا در روز‌های گرم تابستان در کنار دیگر غذا‌های خود سرو کنید.

با آموزش سالاد ریتا با ما همراه باشید.

مواد لازم

ماست غلیظ ۳ پیمانه

خیار ۲ عدد

پودر زیره ۱ ق چای خوری

فلفل سبز ریز ۱ ق چای خوری

نمک ۱ ق چای خوری

فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری

پیاز ۱ عدد

گوجه فرنگی ۱ عدد

فلفل دلمه سبز ۱ عدد

گشنیز ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه سالاد ریتا

۱ مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا گشنیز را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. پیاز را نیز نگینی ریز خرد کنید. گوجه فرنگی و فلفل دلمه را شسته سپس نگینی ریز خرد کنید. خیار را نیز پوست گرفته و رنده درشت بزنید و یا می‌توانید خرد کنید. فلفل سبز را نیز شسته و خرد کنید.

۲ مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

ماست را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید سپس ادویه‌ها را به همراه سبزیجات به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

۳ مرحله سوم: تهیه سالاد ریتا

سالاد ریتا آماده شده را داخل یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت بیرون بیاورید و هم بزنید، زیرا ماست آب انداخته سپس آن را با نعنا و برگ گشنیز تزئین کنید و خنک سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه سالاد ریتا

ماست ساده را می‌توان با ماست یونانی جایگزین کرد ولی از آنجا که ماست یونانی غلیظ است می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید و رقیق کنید.

افزودن فلفل سبز اختیاری می‌باشد.

نمک سالاد را اندازه کنید و اگر نیاز بود مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

اگر قرار است سالاد ریتا را دیرتر سرو کنید گشنیز را نیم ساعت مانده به سرو اضافه کنید تا طعم تازگی آن احساس شود.

حتما ظرفی که سالاد ریتا را دریخچال قرار می‌دهید در دار باشد و یا می‌توانید سلفون روی ظرف بپوشانید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

31 دقیقه ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

1 ساعت ago

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…

2 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

3 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

3 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

3 ساعت ago