فراشپز- “سالاد مرغ” آسیایی یک از کاملترین سالادهای مرغ میباشد و به خاطر طعم بی نظیرش طرفداران بی شماری در آسیا دارد. در ادامه با طرز تهیه این سالاد خوشمزه همراه ما باشید:
دو ق غ:شکر قهوهای
دو ق غ:سس سویا
یک ق غ:روغن کنجد
۱/۴ فنجان:روغن نباتی
سه ق غ:سرکه برنج
۲۴۰ گرم: رشته فرنگی برنج
یک عدد: کاهو
چهار عدد:سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
سه عدد:پیازچه، خرد شده
یک ق غ:دانه کنجد
سالاد مرغ
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا مرغ را آبپز کرده استخوان آن را بگیرید و خرد کنید بعد برگهای کاهو را جدا کرده بشویید و بعد از خشک شدن خرد نمایید و پیازچهها را پاک کرده بشویید و حلقهای برش بزنید.
حالا مرغ پخته، کاهوی خرد شده، پیازچه حلقه شده و دانههای کنجد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شوند و در این فاصله مابقی مواد باقی مانده را با هم مخلوط کرده و سس سالاد را آماده کنید.
حالا تابهای را روی شعله گذاشته و و رشته فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید تا جایی که رشته پف کند کافی است. شعله را خاموش کرده و روغن اضافی رشته را بگیرید، سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و رشتهها را روی آن قرار داده و با سسی که درست کردید سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
سالاد مرغ را میتوانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویههای ترکیب هندی است که در غذاهای زیاد…
فراشپز- پیده اسفناج، از دسته انواع پیده ها می باشد و اصالتا غذای ترکی می…
فراشپز- سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن یکی از روستای کشور ترکیه را خواهید…
فراشپز- پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العادهای است که در دستور بعضی…
فراشپز- کباب ترکی با مرغ که در زبان ترکی به آن تاووک شیش کباب نیز…