فراشپز- در دنیای پرتنوع آشپزی، سالاد مرغ کاری یکی از آن دستورهایی است که همیشه طرفداران خودش را دارد. این سالاد با ترکیب طعمهای خوشمزه و معطر کاری، تازگی میوهها و تردی سبزیجات، نه تنها یک وعده غذایی سبک و خوشمزه به شما میدهد، بلکه تجربهای خاص از طعمها را نیز به شما هدیه میکند. بیایید با هم این دستور پخت خوش طعم و رنگارنگ را یاد بگیریم.
برای درست کردن سالاد مرغ کاری، سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید و سپس آن را در فر یا تابه بپزید. کرفس، پیاز قرمز و سیب را خرد کنید. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را ریز بریده و با سبزیجات، بادام هندی و کشمش مخلوط کنید. سپس سس مایونز، سرکه، پودر کاری و فلفل را به ترکیب اضافه کنید و سالاد را در یخچال بگذارید تا مزهها با هم ترکیب شوند. در نهایت با گشنیز تازه و گردو سرو کنید.
سیب (اختیاری) ۱ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ریز ۱ عدد
بادام هندی بو داده ۱/۴ پیمانه
پودر کاری ۲ قاشق غذاخوری
کشمش ۱/۴ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به خوبی طعمدار کنید. این ترکیب را روی مرغ بمالید و سپس آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد مرغ بروند. در این زمان، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
پس از اینکه مرغ طعمدار شد، آن را در فر یا تابه بپزید تا به خوبی پخته شود و طلایی شود. سپس مرغ را از حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. بعد از اینکه مرغ خنک شد، آن را خرد کنید.
برای پختن سینه مرغ، آن را در فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بهطور کامل بپزد. اگر فر ندارید، میتوانید مرغ را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و با کمی روغن در تابه سرخ یا گریل کنید.
در طول پخت مرغ، ساقههای کرفس را خرد کرده و بشویید. پیاز قرمز را به شکل نگینی ریز کنید و سیب را پوست بکنید و به تکههای کوچک ببرید. این مواد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
وقتی مرغ پخته و کمی سرد شد، آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید. سپس، تکههای مرغ، کرفس خرد شده، پیاز ریز شده، سیب، بادام هندی بو داده و کشمش را به کاسه حاوی سبزیجات اضافه کنید.
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، سرکه سفید، پودر کاری، فلفل قرمز و کمی نمک را خوب مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت به دست آید. میتوانید مقدار پودر کاری را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
سس آماده شده را به کاسه حاوی مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد بهطور یکنواخت با سس پوشانده شوند. در نهایت، گشنیز تازه خرد شده را روی سالاد بپاشید.
بیشتر بخوانید: آموزش سالاد مرغ و کرفس
درپوش ظرف سالاد را بگذارید و آن را برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید، تا طعمها به خوبی به هم ترکیب شوند و سالاد خوشمزهتر شود. بعد از این مدت، سالاد را خنک سرو کنید.
برای اضافه کردن بافت و طعم بهتر، میتوانید از گردو نیز استفاده کنید. این سالاد مرغ کاری خوشمزه و خنک گزینهی مناسبی برای یک وعده غذایی سبک و مغذی در روزهای گرم است.
منبع: رضیم
فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه بهطور ویژهای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…
فراشپز- خورشتهای ایرانی یکی از اصلیترین و محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور…
فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…