وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه میخواهید برای ظهر ناهار زرشکپلو با مرغ یا تهچین یا هر غذای دیگری با مرغ درست کنید، یک تکه مرغ هم برای سالاد شب بگذارید.
نمیدانید مخلوط مرغ و انگور با طعم و عطر گشنیز و افزودنیهای مختلف، چه شام خوشمزه و کامل فصلی میشود. برای مهمانیها هم بهعنوان پیش غذا ایدهآل است.
۵۰۰ گرم سینه مرغ
بدون استخوان
۲ عدد ساقه کرفس (خلالی خرد شود)
۲۵۰ گرم انگور سیاه
۶۰ گرم بادام زمینی
بدون پوست تست شده
نوک ق چ فلفل قرمز
چند برگ گشنیز یا
جعفری تازه
کمی نمک و زرد چوبه
سس کاری
۱۵۰ میلیلیتر سس مایونز
۱۲۵ گرم ماست کمچرب
یک ق س عسل
۲ /۱ ق چ پودر کاری
۱. سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه آبپز کنید سپس با چاقوی تیز خرد کنید. کاسهای آماده کنید و مرغ و کرفس را درون آن بریزید. دانههای انگور را با چاقو از وسط نصف کنید و بعد از جدا کردن هستههایشان، آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
۲. حالا سس را درست کنید. برای این منظور سس مایونز، ماست، عسل و پودرکاری را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط مواد بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
۳. مخلوط مرغ و انگور را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و مغز بادام را همراه با مقداری فلفل قرمز روی مواد بریزید. کنار ظرف را هم با برگ گشنیز یا جعفری تزئین کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…