آشپزی

سالاد پیازچه قالبی؛ سالاد شیک و خوشمزه برای مهمانی

فراشپز- سالاد پیازچه قالبی نوعی سالاد بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب سیب زمینی، ژامبون، خیارشور و… با نان تست تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالاد‌های رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند.

سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جای برای خوردن غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد پیازچه قالبی نوعی سالاد سرد بسیار خوشمزه است که ظاهر شیکی هم دارد و برای مهمانی و دورهمی‌های عصرانه یک گزینه عالی است. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد پیازچه همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
ژامبون مرغ خرد شده: ۱ لیوان
خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان
پیازچه خرد شده: سه چهارم لیوان
شوید خرد شده: نصف لیوان
نان تست: به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد
سس مایونز: ۶ قاشق غذاخوری
ماست سفت و بدون آب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و وقتی حسابی خنک شد، به صورت نگینی خرد کنید، سپس خیارشور خرد شده، ژامبون خرد شده، پیازچه و شوید خرد شده را به سیب زمینی نگینی شده اضافه کنید. سس مایونز، ماست، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را با هم مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. کف قالب کمربندی کیسه فریزر پهن کنید. کناره‌های نان تست را جدا کنید و کف قالب طوری کنار هم بچینید که فضای خالی وجود نداشته باشد. کمی سس مایونز روی نان تست بمالید و بعد از مایه سالاد روی نان بریزید و پخش کنید. دوباره یک لایه نان تست روی مواد قرار بدهید و این کار را تا جایی که قالب پر شود، ادامه بدهید. در آخر روی سطح نان سس بمالید و مقداری از مایه سالاد را پخش کنید. قالب سالاد را به مدت ۱ روز داخل یخچال قرار بدهید تا حسابی جا بیفتد و خودش را بگیرد. هنگام سرو سالاد را از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید. می‌توانید دورتادور سالاد را با نان چورک ترکی تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ برای درست کردن این سالاد می‌توانید به جای ژامبون مرغ به همان میزان از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید.

ـ شوید تازه عطر و طعم بهتری به این سالاد می‌دهد. بهتر است شوید را بیش از اندازه خرد نکنید تا داخل سالاد آب نیندازد. اگر شوید تازه در دسترس ندارید، می‌توانید به جای آن از شوید خشک استفاده کنید.

ـ برای خوشمزه‌تر شدن سالاد پیازچه می‌توانید به دلخواه از مغز گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.

ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه بستنی یخی موهیتویی، خنک کننده تابستان

فراشپز- بستنی یخی با طعم موهیتو، انتخابی ایده آل برای روزهای گرم سال. از طعم…

8 دقیقه ago

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی با سوسیس به سبک کلبه شمالی

فراشپز- دستور پخت لازانیای خوشمزه و دنج برای سفرهای کلبه‌ای! با استفاده از سوسیس، قارچ،…

33 دقیقه ago

طرز تهیه ساندویچ ترکی با سس مخصوص

فراشپز- این ساندویچ ترکی خوشمزه با سبزیجات کبابی و گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌ شود و…

54 دقیقه ago

ترفندهایی برای خوشمزه‌تر شدن غذاهای خانگی

فراشپز- بسیاری از آشپزهای خانگی گمان می‌کنند برای پختن یک غذای لذیذ به مواد خاص…

2 ساعت ago

طرز تهیه چیکن یاکیتوری (جوجه کباب ژاپنی)

فراشپز- چیکن یاکیتوری یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که به خاطر طعم و بافت…

4 ساعت ago

ته‌انداز مرغ با سس پستو؛ پلو مخلوط با طعم ویژه

فراشپز- ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه با ته‌چین مرغ و…

6 ساعت ago