آشپزی

سالاد کابِ روسی؛ یک شام پرطرفدار

فراشپز- سالاد کاب روسی سالاد فوق العاده‌ای می‌باشد که می‌توانید آن را برای مراسم‌های همچون دورهمی و مهمانی شام تهیه کنید و با این کار به سفره خود زینت بدهید.

سالاد کاب معروف روسی مانند سالاد الویه و سالاد سیب زمینی روسی همان طور که از نامشان پیداست متعلق به کشور روسیه می‌باشد، یکی از سالاد‌های خوشمزه و ساده است که از ترکیب تخم مرغ آبپز، ژامبون، ذرت و پیازچه تهیه میشود و به تنهایی میتواند یک وعده غذایی کامل باشد. اگر میخواهید روش تهیه این سالاد ساده و خوشمزه را بیاموزید میتوانید ما رو همراهی کنید.

مواد لازم سالاد کاب

تخم مرغ: ۴ عدد

ژامبون مرغ: ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد

کنسرو ذرت: ۱ لیوان

خیار: ۲ عدد

پیازچه:۳ ساقه

شوید تازه: ۱ مشت

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کاب

مرحله اول:

در ابتدا تخم مرغ‌ها را با مقداری آب بپزید. در این فاصله ژامبون مرغ را خلالی یا نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم:

فلفل دلمه‌ای و خیار را نیز را به صورت نگینی ریز خرد کنید می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم. پیازچه را به صورت حلقه‌ای ریز خرد کنید

مرحله سوم:

سپس تخم مرغ آبپز شده را بعد از خنک شدن پوست بکنید و خرد کنید.

مرحله چهارم:

همه مواد خرد شده سالاد را در کاسه‌ای مناسب بریزید.

مرحله پنجم:

در ادامه کنسرو نخود فرنگی را هم اضافه کنید. مواد سالاد را به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ‌ها له نشوند.

سپس سس سالاد را آماده کنید.

برای اینکار داخل ظرفی سس مایونز را با شوید خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و کم کم به سالاد اضافه کنید تا مواد کاملا به سس اغشته شوند.

روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید تا مواد سالاد طعم دار شوند.

نکته:

در صورتی که بخواهید سالاد را بیشتر از یک ساعت بعد سرو کنید، بهتر است سس را به آن اضافه نکنید و هر زمانی که قصد سرو کردن داشتید یک ساعت قبل سس را اضافه کنید.

به جای استفاده از خیار معمولی در این سالاد از خیارشور هم میتوانید استفاده کنید.

در صورت تمایل دو عد پیاز کوچک را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

رول کاراملی پای سیب؛ یک بار امتحان کنید

فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به…

20 دقیقه ago

طرز تهیه سالاد پیازچه با سس آلمانی

فراشپز- سالاد پیازچه یک پیش‌غذای معتبر و خوشمزه است که اغلب در مهمانی‌ها و مراسم‌های…

54 دقیقه ago

عصاره قلم؛ یک چاشنی خوشمزه برای غذا

فراشپز- عصاره قلم یکی از غنی‌ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد…

2 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی دیاموند با طعم پسته

فراشپز- امروز با یک دستور خوشمزه و آسان به سراغ تهیه شیرینی‌های کره‌ای با طعم…

2 ساعت ago

کیک ماست و لیمو، یک عصرانه خوشمزه و معطر بهاری

فراشپز- کیک ماست و لیمو یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که از ترکیب زست…

3 ساعت ago

کیک سیب کاراملی؛ ترکیب بی‌نظیر سیب و کارامل برای لحظاتی فراموش‌نشدنی

فراشپز- کیک سیب کاراملی یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن سیب…

4 ساعت ago