فراشپز- ساندویچ یکی از انواع غذاهایی است که به دلیل مصرف راحت و بدون ظرف، مورد علاقه خیلی از افراد واقع شده است. ساندویچها انواع مختلف دارند. در این دستور، طرز تهیه ساندویچ صبحانه با ژامبون و تخم مرغ و پنیر گودا، ارائه شده است. نان آن با کره تست میشود که طعم خوبی به ساندویچ میدهد. این ساندویچ را میتوان به عنوان یک صبحانه شیک استفاده نمود یا میتوان ساندویچها را بعد از گریل کردن به ابعاد کوچک تقسیم کرد و یک زیتون را با خلال دندان روی آن ثابت کرد و به عنوان فینگر فود راحت در جشنهای تولد به عنوان عصرانه مورد استفاده قرار داد.
تخم مرغ ۲ عدد
ژامبون ۲ ورق
شیر ½ پیمانه
خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا ۲ ورق
نان سبوس دار ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
برای تهیه ساندویچ خوشمزه و مخصوص برای صبحانه ابتدا تخم مرغها را درون یک کاسه میشکنیم. سپس نمک و فلفل و خامه و شیر را به آن اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. سپس یک تابه برداشته و روی حرارت قرار میدهیم.
کره را درون آن میاندازیم. وقتی کره آب شد، مواد تخم مرغی را درون تابه میریزیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا پخته شود. دو طرف نان تست را کره میمالیم. سپس در یک تابه داغ دو طرف آن را تست و برشته میکنیم. سپس از مواد تخم مرغی روی نان میگذاریم.
ژامبون را کمی سرخ کرده و روی تخم مرغها میگذاریم. سپس یک لایه پنیر گودا و دوباره تخم مرغها را قرار میدهیم. روی کی طرف نان پنیر خامهای میکشیم و روی ساندویچ قرار میدهیم. میتوان ساندویچها را گریل کرد یا همان جور سرو نمود.
منبع: چی شی
فراشپز- کیک تیتاپ یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…
فراشپز- ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذاهای محلی استان کرمانشاه با عطر…
فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و…
فراشپز- حلوا ارده؛ یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به…
فراشپز- کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانیهاست که در برنامه غذایی ما جایگاه…
فراشپز- انار پلو یکی از غذاهای معروف شیرازی است که طرز پخت آن بسیار راحت…