آشپزی

سس ارده؛ یک چاشنی متفاوت برای خوردن کاهو

فراشپز- بعید است که تا به حال کاهو را با سکنجبین نخورده باشید و با این چاشنی خوشمه، از یک سبزی در دسترس مثل کاهو، یک عصرانه دلچسب نساخته باشید. همراهی کاهو با سکنجبین از نظر خیلی‌ها دلچسب است و اگر شما هم طرفدار این ترکیب هستید، از کنار پیشنهاد ویژه ما نگذرید. در این مطلب طرز تهیه سس ارده را به شما آموزش می‌دهیم. یک سس خانگی با طعم متفاوت که می‌توانید به جای سکنجبین، برای خوردن کاهو سراغش بروید. ارده که با کنجد ساییده آماده می‌شود، طعم خوبی به سس شما می‌دهد و حتی برای سالاد‌ها یا سبزیجات پخته و خامی که روی میز غذای‌تان می‌گذارید، می‌توانید از آن کمک بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سس ارده

ارده دو قاشق غذاخوری

ماست ایسلندی دو قاشق غذاخوری

سرکه دو قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

رب‌گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

روغن دو قاشق غذاخوری

فلفل‌قرمز ساییده به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

نمک یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه سس ارده

برای تهیه این سس خوشمزه، نه قرار است وقت زیادی را صرف کنید و نه به مواد غذایی متعددی نیاز دارید. در ابتدای کار باید شکر، نمک و فلفل را در دو تا سه قاشق آب حل کنید و با بقیه موادی که در ابتدای مطلب گفته شده، روی ارده بریزید. وقتی که مواد را در ظرف ارده ریختید، آنها را خوب هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی حاصل شود.

چند نکته

اگر احساس کردید سس‌تان بیشتر از آنچه که نیاز داشتید سفت شده، مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و سس را با کمک آب به غلظت دلخواه برسانید. اگر هم سسی که آماده کرده‌اید بیشتر از میزان دلخواهتان رقیق شد، ارده بیشتری را به آن اضافه کنید.

درست است که ارده از کنجد ساییده به دست می‌آید، اما در صورت تمایل می‌توانید کمی دانه کنجد هم به سس اضافه کنید تا بافت آن از یکدستی خارج شود و دانه‌های کنجد را در دهانتان احساس کنید.

ژاپنی‌ها علاقه زیادی به انواع مختلف سس کنجد دارند و از آن در تهیه غذا‌های مختلف استفاده می‌کنند. شما هم می‌توانید برای مزه‌دار کردن مرغ گریل شده یا انواع سالاد و بسیاری از غذاها، سراغ این سس بروید و حتی با ایجاد تغییراتی در ترکیباتش، آن را برای غذا‌های مختلفی آماده کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

برای خواب راحت چه بخوریم؟

فراشپز- آیا می‌دانستید میان‌وعده قبل از خواب می‌تواند خواب شما را دگرگون کند؟ با انتخاب…

4 ساعت ago

طرز تهیه پیتزا با سس ریحان به همراه آموزش خمیر پیتزا

فراشپز- آشپزی وقتی لذت بخش می‌شود که مانند یک شف حرفه‌ای صفر تا صد یک…

5 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه کوکو با اسفناج و سیب زمینی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: ۳ عدد سیب زمینی،…

6 ساعت ago

طرز تهیه مرغ مدیترانه‌ای با سبزیجات؛ لذیذ و مجلسی

فراشپز- یکی از انواع روش های تهیه یک خوراک خوشمزه می باشد که می توانید…

8 ساعت ago

ویدیو؛ دستور پخت کتلت شیرازی بدون گوشت و تخم مرغ

فراشپز- کتلت شیرازی ترد و سوخاری، بدون گوشت و تخم مرغ تهیه می‌شود. مواد لازم:…

9 ساعت ago

طرز تهیه پفک هندی آماده خام با روغن و رژیمی

فراشپز- پفک هندی یک نوعی از تنقلات است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و…

10 ساعت ago