سوپ گشنیز تبریزی؛ یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه

فراشپز- سوپ گشنیز تبریزی یکی از انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب سبزیجات با گشنیز تازه تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.

سوپ گشنیز تبریزی نوعی سوپ جو بسیار خوشمزه است که دستور پخت آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این سوپ خوشمزه به دلیل داشتن جو پرک، هویج و گشنیز سرشار از ویتامین و بسیار مغزی است. اگر عاشق سوپ هستید و می‌خواهید یک کاسه سوپ متفاوت و راحت را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم

جو پرک: 2 پیمانه
پیاز: 1 عدد
هویج: 2 عدد
آب مرغ: 2 پیمانه
سیر: 2 عدد
گشنیز تازه: 1 دسته
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا جو پرک را به مدت نیم ساعت خیس بدهید و بعد آبکش کنید. پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی نرم و سبک شود. سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید، سپس جو پرک را اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر یک دقیقه تفت بدهید. هویج را رنده کنید و همراه با آب مرغ، نمک و فلفل به مواد سوپ اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سوپ با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد. 45 دقیقه بعد گشنیز تازه و خرد شده را داخل سوپ بریزید و اجازه بدهید سوپ با درب باز حدود 10 دقیقه دیگر بجوشد و در این مرحله سوپ گشنیز خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با آب لیمو تازه میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

1ـ سعی کنید برای درست کردن این سوپ حتما از گشتیز تازه استفاده کنید، چون عطر و بوی بهتری نسبت به سبزی خشک دارد.
2ـ برای پخت این سوپ می‌توانید به جای آب مرغ از دو عدد قرص استاک مرغ که با آب جوش حل شده است، استفاده کنید.
3ـ برای خوشمزه‌تر شدن سوپ می‌توانید سینه مرغ پخته و ریش شده را هم به آن اضافه کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

6 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

6 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

6 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

6 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

6 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

6 ساعت ago