فراشپز- به جای انتخاب صبحانههای تکراری، دست به کار شوید و سیبزمینی تستشده با اسفناج و تخممرغ را به عنوان یک صبحانه گرم برای روزهای سرد زمستان آماده کنید.
آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
تخممرغ: ۲ عدد
پیازچه خرد شده: یک فاشق مرباخوری
سس فلفل تند: یک قاشق مرباخوری
اسفناج پخته شده: نصف لیوان
سیبزمینی: ۲ عدد
طرز تهیه:
۱. سیبزمینی را بشویید و از پهنا بدون پوست کندن به ۲ قسمت تقسیم کنید.
۲. روی سیبزمینیها نمک بپاشید. سپس ۱۰ دقیقه در فر یا مایکروفر قرار دهید تا برشته شوند.
۳. تخممرغها را با یک قاشق روغن یا کره نیمرو کنید. مراقب باشید سفت نشوند.
۴. روی هر برش از سیبزمینی مقداری اسفناج پخته شده و یک تخممرغ نیمرو شده بگذارید.
۵. روی لایه آخر پیازچه و سس تند بریزید و صبحانه را در ظرفی مناسب سرو کنید.
نکته: میتوانید مقداری پنیر چدار رنده شده به لایههای این صبحانه پروتئینی اضافه کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کمتر کسی را میشود دید که به انواع پاستا و ماکارونیها دست رد بزند…
فراشپز- اگر هوس یک غذای محلی کردهاید، دست به کار شوید و شامی گیلانی را…
فراشپز- درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است؛ اما…
فراشپز- کوفته همیشه به عطر و طعمهای جذابی که دارد معروف است؛ از انواع سبزیهای…
فراشپز- خورش اسپاناساک یکی از خورشهای قدیمی در بین مازندرانیها است که طرز تهیه آسانی…
فراشپز- سوپ جو به صورتهای مختلفی پخته و سرو میشود که این بار برای درست…