آشپزی

سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ؛ صبحانه‌ای لذیذ

فراشپز- به جای انتخاب صبحانه‌های تکراری، دست به کار شوید و سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ را به عنوان یک صبحانه گرم برای روزهای سرد زمستان آماده کنید.

نام غذا: سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۲ عدد

پیازچه خرد شده: یک فاشق مرباخوری

سس فلفل تند: یک قاشق مرباخوری

اسفناج پخته شده: نصف لیوان

سیب‌زمینی: ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. سیب‌زمینی را بشویید و از پهنا بدون پوست کندن به ۲ قسمت تقسیم کنید.

۲. روی سیب‌زمینی‌ها نمک بپاشید. سپس ۱۰ دقیقه در فر یا مایکروفر قرار دهید تا برشته شوند.

۳. تخم‌مرغ‌ها را با یک قاشق روغن یا کره نیمرو کنید. مراقب باشید سفت نشوند.

۴. روی هر برش از سیب‌زمینی مقداری اسفناج پخته شده و یک تخم‌مرغ نیمرو شده بگذارید.

۵. روی لایه آخر پیازچه و سس تند بریزید و صبحانه را در ظرفی مناسب سرو کنید.

نکته: می‌توانید مقداری پنیر چدار رنده شده به لایه‌های این صبحانه پروتئینی اضافه کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

7 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

8 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

9 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago