آشپزی

شربت بیدمشک و گلاب؛ نوشیدنی مناسب افطار

فراشپز- شربت‌های طبیعی بهترین انتخاب به عنوان نوشیدنی‌ها در وعده افطار هستند. این نوشیدنی‌ها هم قند بدنتان را تنظیم می‌کنند، هم مایعات لازم برای بدن را در روزه‌داری تنظیم می‌کنند. روش تهیه شربت بیدمشک و گلاب را برایتان آموزش داده‌ایم.

شربت بیدمشک و گلاب هم آرامش‌بخش است، هم طعم دلچسبی دارد و بعد از ساعات روزه‌داری به رفع عطش کمک می‌کند.

آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

عرق بیدمشک: ۳ لیوان

آب: ۳ لیوان

شکر: یک کیلوگرم

گلاب: نصف لیوان

آب‌لیموی تازه: به میزان لازم

طرز تهیه

۱. آب و شکر را در ظرفی مناسب روی شعله ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم بزنید تا شکر حل شود. منتظر شوید تا شهد به قوام مناسب برسد.

۲. آبلیمو و گلاب را به شهد اضافه کنید و به‌مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس شعله را خاموش کنید.

۳. اجازه دهید مقداری حرارت شهد کم شود. بعد عرق بیدمشک را اضافه کنید تا گرمای شهد، عطروبوی عرق بیدمشک را از بین نبرد.

۴. به اندازه مناسب شربت در لیوان‌ها بریزید و روی آن آب یخ اضافه کنید تا نوشیدنی آماده شود.

نکته: اگر طعم نعنا را دوست دارید می‌توانید کمی عرق نعنا به این ترکیب اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

داروها و خوراکی‌هایی که نباید با هم مصرف شوند

فراشپز- برخی از مواد خوراکی ممکن است با داروهای مصرف‌شده تداخل ایجاد کرده و از…

44 دقیقه ago

فوت و فن‌های پخت فرنی؛ دسر جذاب برای سفره افطار

فراشپز- سفره افطار امشب‌تان را با یک فرنی جذاب، خوشمزه و هیجان‌انگیز کنید. افطار کردن…

1 ساعت ago

فوت و فن‌های طبخ آش رشته برای یک سفره افطار جذاب

فراشپز- سفره افطار را با آش رشته‌ای که درست می‌کنید، دلپذیر کنید. هرچقدر هم که…

2 ساعت ago

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری جذاب برای افطار

فراشپز- شیربرنج یکی از دسرهای جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست…

2 ساعت ago

طرز تهیه آش مانتی برای افطار

فراشپز- آش مانتی یک غذای ترکی است که از ترکیب مانتی و آش درست می‌شود،…

3 ساعت ago

کله جوش دامغانی؛ غذایی لذیذ و سبک برای ماه رمضان

فراشپز- در طرز تهیه کله جوش دامغانی یا کله جوش سمنانی که با نام «کشکو»…

4 ساعت ago