فراشپز- “شیرینی اتریشی” ضمن اینکه درست کردنش راحت است بسیار خوش طعم بوده و ماندگاری بالایی دارد و در مدت زمان کمی پخته و آماده میشود.
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
زردة تخم مرغ: ۴ عدد
مارگارین نرم شده: ۲۰۰ گرم
اسانس وانیل (مایع): ۳ قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای تزیین: ۵۰ گرم
شکلات تختهای آب شده: ۵۰ گرم
فر را با حرارت ۱۳۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس مارگارین نرم شده را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
زرده تخم مرغ را با مایع وانیل مخلوط کنید و بعد به مخلوط مارگارین و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.
آرد را کم کم بر روی مایه الک کنید و مرتب هم بزنید تا آرد به خورد بقیه مواد برود.
بعد از اینکه خمیر نرم و یکدستی به وجود آمد آن را داخل قیفی که ماسوره کنگر دار یک سانتی متری دارد بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را با فاصله و به شکل انگشتهای ۶ سانتی در سینی بچینید.
سپس سینی را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. بعد از اینکه شیرینیها خنک شدند آنها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
شیرینی اتریشی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و…
کینوا، دانهای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامینها و مواد معدنی است که…
فراشپز- یکی از پیش غذاها بسیار خوشمزه است که از مخلوط ماست با با خیار…
فراشپز_ ساطری پلو؛ یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت…
فراشپز- روغن بادام زمینی سزاوار توجه بیشتری است. این روغن چیزی بسیار فراتر از یک…
کیک پنیر سبزی یک غذای ساده و سالم است که به دلیل ظاهر متفاوت و…