فراشپز- بافت این کوکی را بسیار نرم و خوشمزه است که شما میتوانید با چند قلم مواد در دسترس تهیه کنید.
کوکی تابهای یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه با طعم شکلاتی میباشد که شما میتوانید این کوکی را بدون فر داخل تابه دو طرفه تهیه کنید.
بافت این کوکی را بسیار نرم و خوشمزه است که شما میتوانید با چند قلم مواد در دسترس تهیه کنید. کوکی تابهای با ۱ تخم مرغ تهیه میشود و شما میتوانید برای عصرانه یا پذیرایی به همراه چای یا قهوه سرو کنید. کوکی تابهای طعم خوبی دارد و همه مواد با قاشق غذا خوری گفته شده است که بتوانید به راحتی این کوکی را در خانه تهیه کنید.
تخم مرغ ۱عدد
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۶ ق غذا خوری
روغن مایع ۸ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق غذا خوری
وانیل ۱ ق چای خوری
پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
آب جوشیده سرد شده ۱ ق غذا خوری
گردو و شکلات چیپسی به مقدار لازم
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک ق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید. یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. اگر میخواهید با فر تهیه کنید آن را با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید.
در ادامه باید تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و بعد وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود، حتما کاسه را دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. در ادامه روغن و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
در ادامه آب سرد شده را اضفه کنید و هم بزنید و پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در انتها باید آرد را الک کنید و به مواد طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و اگر خیلی مواد چسبنده است میتوانید برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
در ادامه دستهای خود را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو کوچیک بردارید و داخل تابه چرب شده قرار دهید و روی کوکیها کمی گردو خرد شده یا مغز شکلات قرار دهید و درب تابه را بسته و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود. نوش جان
میتوانید از شکر قهوهای نیز استفاده کنید.
هر چقدر پودر کاکائو مرغوبتر باشد رنگ کوکی تیرهتر میشود.
اگر مقدار آب و یا آب را کم و زیاد کنید کوکی شما خشک میشود.
حرارت باید ملایم باشد و از شعله پخش کن حتما استفاده کنید.
منبع: چی شی
فراشپز- خرمالو میوهای کمچرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است…
فراشپز- متخصص طب سنتی گفت: توصیه نمیشود در شب یلدا هندوانه خورده شود؛ بلکه بهتر…
فراشپز- سالاد گل کلم و انار یکی از سالادهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که…
فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…
فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است…
فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذابترین طعمها است. خورشت بادمجان و انار با…