آشپزی

شیرینی گل مینا با دستور تهیه آسان؛ شیرینی خانگی عید

فراشپز- شیرینی گل مینا یک شیرینی مخصوص عید نوروز می باشد که طرز تهیه ساده ای دارد و با مواد اولیه در دسترسی آماده می شود.
شیرینی گل مینا یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید نوروز می باشد که آن را با قالب هایی به شکل گل مینا تهیه می کنند به همین دلیل نام این شیرینی گل مینا می باشد . شیرینی گل مینا طرز تهیه آسانی دارد و هم داخل فر و هم بدون فر تهیه می شود که در این بخش از آموزش شیرینی پزی طرز تهیه این شیرینی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم شیرینی گل مینا

آرد 170 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 50 گرم
کره 70 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی گل مینا

مرحله اول :

کره ای که از قبل به دمای محیط رسیده است را به همراه پودر قند در یک ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا ترکیب شوند. دقت کنید در حین همزدن دور گیری کنید تا تمام کره حل شود.

مرحله دوم :

تخم مرغ را نیز به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ هم مثل کره، باید به دمای محیط رسیده باشد.

مرحله سوم :

آرد را الک کرده و آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم بزنید. با کمک لیسک خمیر بدست آمده را جمع کنید.

مرحله چهارم :

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید. حالا هر خمیر را در یک نایلون جداگانه گذاشته و اجازه دهید حدود نیم ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله پنجم :

خمیر را از یخچال خارج کنید و از روی نایلون آن را با وردنه صاف کنید سپس با قالب گل مینا در اندازه کوچک و بزرگ برش دهید. گل میناهای کوچک برش خورده را روی گل میناهای بزرگ بگذارید.

مرحله ششم :

شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار بدهید. در این فاصله فر را روشن کنید تا گرم شود.

مرحله هفتم :

سینی را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا حدود 20 دقیقه در فر با دمای 125 درجه بپزد، در حدی که کمی رنگ زیر شیرینی تغییر کند.

نکات مهم در تهیه شیرینی گل مینا

اگر می خواهیداین شیرینی را بدون فر تهیه کنید یک قابلمه بزرگ برداشته و روی آن جسمی قرا دهید تا مانند سه پایه باشد. می توانید از الک استفاده کنید سپس در قابلمه را گذاشته و بمدت 10 دقیقه اجازه دهید تا داغ شود سپس شیرینی های شکل داده شده را از یخچال خارج و داخل قابلمه به روی سه پایه قرار دهید و با شعله کم به روی شعله پخش کن و بمدت 25 الی 30 دقیقه بگذارید تا بپزد.

برای رنگی شدن شیرینی می توانید به جای پودر کاکائو از رنگ خوراکی استفاده کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه “کلم پلو” با نکات بی نظیر و تکرار نشدنی برای عید

فراشپز- کلم پلو غذایی است که با مواد اولیه کاملا ساده و سریع آماده می…

10 ساعت ago

طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزه گری

فراشپز- ترش تره غذای گیلانی بدون گوشت که به طور معمول با پلو یا در…

11 ساعت ago

رشته پلو و طرز تهیه پخت آن برای شام شب های عید

فراشپز- طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ…

12 ساعت ago

طرز تهیه “کوفته کرمانشاهی” لذیذ خانگی برای شام شب عید

“کوفته کرمانشاهی” یکی از غذاهای اصیل کرمانشاه می باشد که دستور تهیه متفاوتی با دیگر…

13 ساعت ago

طرز تهیه رشته پلو برای شام شب عید

فراشپز- رشته پلو یکی از غذای سنتی و لذیذ ایرانیان است که معمولا در ایام…

17 ساعت ago

روش‌های پخت کیک هل و گلاب

فراشپز- کیک هل و گلاب یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که در این مطلب…

18 ساعت ago