کاپ کیکها یکی از راحتترین و خوشمزهترین انواع کیک هستند که در اندازه کوچک درست میشوند. این شیرینیهای خوشمزه که معمولا طعمهای مختلف دارند از طرفداران بسیاری برخوردار است. به ویژه طعم پرتغالی آن که بین خانوادهها و به ویژه کودکان میان وعدهای محبوب به شمار میرود.
فاطمه باقری، مدرس آشپزی، کاپ کیک پرتغالی را آموزش داده است. با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی:۳۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۷ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
آب پرتقال: ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
آرد: ۱۰ قاشق غذاخوری
۱: تخم مرغها را شکسته و سپس با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.
۲: شکر، وانیل و پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال و روغن را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شکل بگیرد.
۳: آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
۴: مخلوط آماده شده را در قالب کاپ کیک بریزید. به شکلی که هر قالب تا نیمه پر شود. قالبها را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا محتویات آن پخته شود.
نکته: در طرز تهیه کاپ کیک با فرهم کافی است تا کیکها را برای ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…