آشپزی

صبحانه خوشمزه و ساده با تخم مرغ و شیر

فراشپز- اسکرامبل اگ یکی از خوشمزه‌ترین و ساده تریم صبحانه هاست که با تخم مرغ و شیر و کره تهیه می‌شود و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

به نظر من اسکرامبل اگ یکی از خوشمزه ترین، آسون‌ترین و در عین حال سریع‌ترین صبحونه‌هایی هستش که میتونیم نوش جون کنیم. کل زمانی که باید صرف تهیه اسکرامبل اگ بشه زیر ۵ دقیقه هستش و تنها چیز‌هایی که برای تهیه این مدل از تخم مرغ هم احتیاج داریم تخم مرغه با یکم شیرو کره خلاصه به نظر من اگه طرفدار خوردن تخم مزغ در وعده صبحونه هستین حتما امتحانش کنین که عاشقش میشین.

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری شیر
۱۰ گرم کره
۲ عدد تخم مرغ
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه:

1. برای تهیه این صبحانه آسون و خوشمزه کافیه تا تخم مرغ، شیر و نمک رو داخل یه کاسه بریزین.

2. حالا با یه همزن دستی مواد رو بزنین تا خوب با هم مخلوط و یکدست بشن.

3. کره رو داخل یه ماهیتابه روی حرارت ملایم بریزین.

4. وقتی کره آب شد مخلوط تخم مرغ رو اضافه کنین.

5. تخم مرغ بلافاصله از گوشه‌ها شروع به گرفتن خودش میکنه پس خیلی سریع با کمک یه کفگیر تخم مرغ هارو از گوشه‌ها به وسط ماهیتابه هدایت کنین.

6. به این کار انقدر ادامه بدین و تخم مرغ‌ها رو از گوشه به وسط ماهیتابه بیارین تا تخم مرغ خودش رو بگیره. همینطور که میبینین در این مرحله تخم مرغ کاملا سفت نشده و هنوز یکم شله، در همین موقع باید ماهیتابه رو از رو حرارت بردارین.

7. حالا باز با کفگیر به جمع کردن تخم مرغ ادامه بدین منتهی بدون اینکه ماهیتابه روی حرارت باشه اینطوری با گرمای ماهیتابه تخم مرغ سفت میشه و از زیادی پخته شدن و سفت شدن بیش از حدش جلوگیری میشه.

8. حالا فوری اسکرامبل اگ نرمو لطیفتون رو سرو کنین و ازش لذت ببرین.

منبع: تبیان

فراشپز

Recent Posts

بهترین نوشیدنی‌های خواب آور

فراشپز- اگر شما هم نمی‌توانید شب‌ها به‌راحتی بخوابید نیازی نیست به قرص‌های خواب‌آور پناه ببرید…

7 ساعت ago

کافئین و قهوه باعث خستگی می‌شود؟

فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…

8 ساعت ago

طرز پخت کبه سیب زمینی

فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبه‌ها می‌باشد که برای کشور لبنان و عراق…

9 ساعت ago

کوکو نخود فرنگی؛ شام گیاهی و لذیذ بدون گوشت

فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو می‌باشد که به روش‌های متفاوتی تهیه…

9 ساعت ago

طرز تهیه آغوز مسما گیلانی؛ لذت یک طعم متفاوت

فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استان‌های شمال کشور…

10 ساعت ago

زیر برنجی؛ چلو گوشت لری مجلسی و سنتی

فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتی‌ترین و معروف‌ترین غذا‌های لری است،…

11 ساعت ago