فراشپز- این صبحانه مختص افرادی هست که دارای دیابت هستند. افراد کم تحرک که شیرینی جات بسیار مصرف میکنند مبتلا به بیماری خاموش دیابت میشوند که تعداد این افراد روز به روز با توجه به سبک زندگی امروزه در حال افزایش هست برای اینکه از مقدار قند خود اطلاع داشته باشید سعی کنید سالانه یک چکاپ کامل بدهید یا با داشتن دستگاه تست قند خون در منزل قند خود را چک کنید. اما افرادی که مبتلا به دیابت میشوند اصلا نباید صبحانه را حذف کنند، زیرا مهمترین وعده برای افزایش فیبر است آنها با خوردن مواد مناسب میتوانند قند خون خود را به حداقل برسانند یک صبحانه دیابتبک باید شامل کربوهیدارت و چربیهای سالم است سعی کنید به همراه صبحانه از میوه و غلات نیز استفاده کنید و سعی کنید در وعده صبحانه از چای دارچین استفاده کنید، زیرا بهترین گزینه برای کنترل قند خون میباشد و همچنین استفاده از شیر کم چرب باعث کاهش میزان کلسترول میشود.
بر اساس مطالعات جدید خوردن صبحانه در ساعات اولیه صبح به کاهش قند کمک میکند. امروز در فراشپز طرز تهیه صبحانه دیابتیک یا صبحانه دیابتیها را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید و مراقب سلامتی خود و خانواده خود باشید.
فلفل دلمه شیرین ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج ۲ لیوان
گوجه ۱ عدد
سیب ۱ عدد
جو دو سر ۱ لیوان
شیر کم چرب ۱ لیوان
پنیر فتا ۳۰ گرم
نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه صبحانه دیابتیک
سیب را با پوست به شکل مکعبی خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز بشورید و خرد کنید و برای دورچین استفاده کنید. فلفل دلمه را خرد کنید میتوانید هم به صورت خام و یا بخارپز استفاده کنید.
اسفناج را بشورید و خوب پاک کنید برای این صبحانه بهتر از بیبی اسفناج استفاده کنید تا نیاز به خرد کردن نداشته باشد اگر در دسترس نبود اسفناج بعد از پاک کردن چند برش بزنید و با کمک دستگاه بخارپز کنید و اگر نداشتید در یک قابلمه مقداری آب ریخته و اسفناج را داخل یک سبد قرار دهید و داخل قابلمه در حال جوش بگذارید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا اسفناجها با بخار آن نرم شوند.
جو دو سر را از قبل با شیر مخلوط کنید و اجازه دهید تا درون شیر نرم شود در انتها مقداری دارچین روی آن ریخته و داخل کاسه بریزید.
تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد سپس داخل تابهای که از قبل مقداری کمی روغن ریخته بریزید و اجازه دهید تا پخته شود مقدار کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغها بپاشید و بعد از اینکه پخت شد با کفیگر نیمی از آن روی هم بیاورید.
در انتها تخم مرغ پخته شده را داخل سینی قرار دهید و روی آن اسفناج بخارپز شده را به همراه گوجه و سیب و پنیر فتا سرو کنید و در کنار بشقاب جو و دارچین را نیز میل کنید. نوش جان
از شیر با درصد چربی بسیار کم استفاده کنید.
هر میوه را میتوانید جایگزین کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب میشوند. حتی در میان کسانی…
فراشپز- اگرچه کاهش مصرف نمک برای بسیاری از افراد ضروری است، اما برخی از خوراکیهای…
فراشپز- کیک پای سیب در همه قنادیهای پیدا میشود؛ اما شما می توانید خودتان درست…
فراشپز- سس قارچ از آن سسهایی است که خالی خالی خوردنش هم جذابیت مخصوصیت خودش…
فراشپز- لقمه قارچ و تخم مرغ یکی از انواع صبحانه مقوی و کامل برای بچهها…
فراشپز- فلافل را در خانه هم میتوانیم درست کنیم: مواد لازم: نخود خام: یک فنجان…