آشپزی

صبحانه دیابتیک مخصوص دیابتی‌ها، خوشمزه و سالم

فراشپز- این صبحانه مختص افرادی هست که دارای دیابت هستند. افراد کم تحرک که شیرینی جات بسیار مصرف می‌کنند مبتلا به بیماری خاموش دیابت می‌شوند که تعداد این افراد روز به روز با توجه به سبک زندگی امروزه در حال افزایش هست برای اینکه از مقدار قند خود اطلاع داشته باشید سعی کنید سالانه یک چکاپ کامل بدهید یا با داشتن دستگاه تست قند خون در منزل قند خود را چک کنید. اما افرادی که مبتلا به دیابت می‌شوند اصلا نباید صبحانه را حذف کنند، زیرا مهم‌ترین وعده برای افزایش فیبر است آنها با خوردن مواد مناسب می‌توانند قند خون خود را به حداقل برسانند یک صبحانه دیابتبک باید شامل کربوهیدارت و چربی‌های سالم است سعی کنید به همراه صبحانه از میوه و غلات نیز استفاده کنید و سعی کنید در وعده صبحانه از چای دارچین استفاده کنید، زیرا بهترین گزینه برای کنترل قند خون می‌باشد و همچنین استفاده از شیر کم چرب باعث کاهش میزان کلسترول می‌شود.

بر اساس مطالعات جدید خوردن صبحانه در ساعات اولیه صبح به کاهش قند کمک می‌کند. امروز در فراشپز طرز تهیه صبحانه دیابتیک یا صبحانه دیابتی‌ها را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید و مراقب سلامتی خود و خانواده خود باشید.

مواد لازم

فلفل دلمه شیرین ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

اسفناج ۲ لیوان

گوجه ۱ عدد

سیب ۱ عدد

جو دو سر ۱ لیوان

شیر کم چرب ۱ لیوان

پنیر فتا ۳۰ گرم

نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه صبحانه دیابتیک

مرحله اول: آماده سازی

سیب را با پوست به شکل مکعبی خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز بشورید و خرد کنید و برای دورچین استفاده کنید. فلفل دلمه را خرد کنید می‌توانید هم به صورت خام و یا بخارپز استفاده کنید.

مرحله دوم: بخار پز کردن اسفناج

اسفناج را بشورید و خوب پاک کنید برای این صبحانه بهتر از بیبی اسفناج استفاده کنید تا نیاز به خرد کردن نداشته باشد اگر در دسترس نبود اسفناج بعد از پاک کردن چند برش بزنید و با کمک دستگاه بخارپز کنید و اگر نداشتید در یک قابلمه مقداری آب ریخته و اسفناج را داخل یک سبد قرار دهید و داخل قابلمه در حال جوش بگذارید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا اسفناج‌ها با بخار آن نرم شوند.

مرحله سوم: آماده سازی دارچین و جو

جو دو سر را از قبل با شیر مخلوط کنید و اجازه دهید تا درون شیر نرم شود در انتها مقداری دارچین روی آن ریخته و داخل کاسه بریزید.

مرحله چهارم: پخت تخم مرغ

تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد سپس داخل تابه‌ای که از قبل مقداری کمی روغن ریخته بریزید و اجازه دهید تا پخته شود مقدار کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ‌ها بپاشید و بعد از اینکه پخت شد با کفیگر نیمی از آن روی هم بیاورید.

مرحله آخر

در انتها تخم مرغ پخته شده را داخل سینی قرار دهید و روی آن اسفناج بخارپز شده را به همراه گوجه و سیب و پنیر فتا سرو کنید و در کنار بشقاب جو و دارچین را نیز میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه صبحانه دیابتیک

از شیر با درصد چربی بسیار کم استفاده کنید.

هر میوه را می‌توانید جایگزین کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

با لوبیا چیتی همبرگر درست کنید

فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب می‌شوند. حتی در میان کسانی…

36 دقیقه ago

۶ خوراکی شور اما مورد نیاز بدن

فراشپز- اگرچه کاهش مصرف نمک برای بسیاری از افراد ضروری است، اما برخی از خوراکی‌های…

1 ساعت ago

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه

فراشپز- کیک پای سیب در همه قنادی‌های پیدا می‌شود؛ اما شما می توانید خودتان درست…

1 ساعت ago

طرز تهیه سس قارچ؛ جذاب و پرکالری

فراشپز- سس قارچ از آن سس‌هایی است که خالی خالی خوردنش هم جذابیت مخصوصیت خودش…

2 ساعت ago

طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ به روش کافه‌ای

فراشپز- لقمه قارچ و تخم مرغ یکی از انواع صبحانه مقوی و کامل برای بچه‌ها…

2 ساعت ago

طرز تهیه فلافل در خانه؛ غذایی که حتما باید درست کنید

فراشپز- فلافل را در خانه هم می‌توانیم درست کنیم: مواد لازم: نخود خام: یک فنجان…

3 ساعت ago