آشپزی

صبحانه دیابتیک مخصوص دیابتی‌ها، خوشمزه و سالم

فراشپز- این صبحانه مختص افرادی هست که دارای دیابت هستند. افراد کم تحرک که شیرینی جات بسیار مصرف می‌کنند مبتلا به بیماری خاموش دیابت می‌شوند که تعداد این افراد روز به روز با توجه به سبک زندگی امروزه در حال افزایش هست برای اینکه از مقدار قند خود اطلاع داشته باشید سعی کنید سالانه یک چکاپ کامل بدهید یا با داشتن دستگاه تست قند خون در منزل قند خود را چک کنید. اما افرادی که مبتلا به دیابت می‌شوند اصلا نباید صبحانه را حذف کنند، زیرا مهم‌ترین وعده برای افزایش فیبر است آنها با خوردن مواد مناسب می‌توانند قند خون خود را به حداقل برسانند یک صبحانه دیابتبک باید شامل کربوهیدارت و چربی‌های سالم است سعی کنید به همراه صبحانه از میوه و غلات نیز استفاده کنید و سعی کنید در وعده صبحانه از چای دارچین استفاده کنید، زیرا بهترین گزینه برای کنترل قند خون می‌باشد و همچنین استفاده از شیر کم چرب باعث کاهش میزان کلسترول می‌شود.

بر اساس مطالعات جدید خوردن صبحانه در ساعات اولیه صبح به کاهش قند کمک می‌کند. امروز در فراشپز طرز تهیه صبحانه دیابتیک یا صبحانه دیابتی‌ها را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید و مراقب سلامتی خود و خانواده خود باشید.

مواد لازم

فلفل دلمه شیرین ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

اسفناج ۲ لیوان

گوجه ۱ عدد

سیب ۱ عدد

جو دو سر ۱ لیوان

شیر کم چرب ۱ لیوان

پنیر فتا ۳۰ گرم

نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه صبحانه دیابتیک

مرحله اول: آماده سازی

سیب را با پوست به شکل مکعبی خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز بشورید و خرد کنید و برای دورچین استفاده کنید. فلفل دلمه را خرد کنید می‌توانید هم به صورت خام و یا بخارپز استفاده کنید.

مرحله دوم: بخار پز کردن اسفناج

اسفناج را بشورید و خوب پاک کنید برای این صبحانه بهتر از بیبی اسفناج استفاده کنید تا نیاز به خرد کردن نداشته باشد اگر در دسترس نبود اسفناج بعد از پاک کردن چند برش بزنید و با کمک دستگاه بخارپز کنید و اگر نداشتید در یک قابلمه مقداری آب ریخته و اسفناج را داخل یک سبد قرار دهید و داخل قابلمه در حال جوش بگذارید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا اسفناج‌ها با بخار آن نرم شوند.

مرحله سوم: آماده سازی دارچین و جو

جو دو سر را از قبل با شیر مخلوط کنید و اجازه دهید تا درون شیر نرم شود در انتها مقداری دارچین روی آن ریخته و داخل کاسه بریزید.

مرحله چهارم: پخت تخم مرغ

تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد سپس داخل تابه‌ای که از قبل مقداری کمی روغن ریخته بریزید و اجازه دهید تا پخته شود مقدار کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ‌ها بپاشید و بعد از اینکه پخت شد با کفیگر نیمی از آن روی هم بیاورید.

مرحله آخر

در انتها تخم مرغ پخته شده را داخل سینی قرار دهید و روی آن اسفناج بخارپز شده را به همراه گوجه و سیب و پنیر فتا سرو کنید و در کنار بشقاب جو و دارچین را نیز میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه صبحانه دیابتیک

از شیر با درصد چربی بسیار کم استفاده کنید.

هر میوه را می‌توانید جایگزین کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago