“مربا گل گاو زبان” از جمله مرباهای بسیار خوشمزه و با طعم فوق العاده می باشد که پیشنهاد میشود برای صبحانه آن را درست کنید و علاوه بر طعم لذیذش از خاصیت آن هم بهرمند شوید.
اگر به دنبال درست کردن مربایی خاص با طعم عالی و خواص زیاد هستید طرز تهیه مربای گل گاو زبان را به شما پیشنهاد می کنیم گل گاوزبان یکی از انواع مرباها می باشد که شاید اسم آن کمتر به گوش شما خورده باشد ولی به قدری این مربا خوش رنگ و خوشمزه می باشد که اگر امتحانش کنید بی شک از طعم و عطرش لذت خواهی برد.
گل گاو زبان :250 گرم
شکر:500 گرم
آب :2 پیمانه
لیمو ترش تازه:نصف یک عدد
ابتدا گل گاو زبان را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و بگذارید برای یک الی دو ساعت دم بکشد.
در مرحله بعد شکر و دو پیمانه آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید.
گل گاو زبان دم کرده را داخل شهد آماده شده بریزید و خوب مخلوط نمایید.
در این مرحله یک عدد لیمو را از وسط برش زده و یک برش از آن را داخل مواد قرار داده و اجازه دهید مواد با شعله کم ریز بجوشد.
زمانی که مربا به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
لیمو را از داخل مربا خارج کرده و مربا را داخل شیشه مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…