آشپزی

طرز تهیه آبنبات میوه‌ای خانگی ساده برای شب یلدا

فراشپز- در شب یلدا عده‌ای در کنار خوراکی‌ها با آبنبات های خوشمزه و زیبا تزئیناتی انجام می‌دهند که ما طرز تهیه این آبنبات‌ها را برایتان آماده کرده‌ایم.

شب یلدا یا شب چله بلندترین شب سال و یکی از جشن‌های ما ایرانیان است، خانواده های ایرانی در این شب دور هم جمع شده و خوراکی های خوشمزه می خورند و فال حافظ می گیرند. اگر می خواهید سفره شب یلدای خود را رنگی و شیرین تر از سال های پیش کنید، حتما آبنبات میوه ای برای شب یلدا تهیه کرده و در کنار خوراکی های دیگرتان برای سرو مهمانان قرار دهید. در ادامه طرز تهیه آبنبات میوه ای برای شب یلدا را آموزش داده ایم.

مواد لازم آبنبات میوه ای

میوه دلخواه به میزان لازم

شکر۱ پیمانه

آب ۱ پیمانه

رنگ خوراکی یا زعفرانبه مقدار لازم

طرز تهیه آبنبات میوه ای

ابتدا میوه های مورد نظر را به خوبی بشویید.

میوه ها را به شکل و اندازه دلخواه با یک چاقوی تیز برش بزنید.

درون قابلمه ای شکر و آب را ریخته و مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید و تمام دانه های شکر در آب حل شود.

میوه هایی را که از قبل برش داده اید داخل قابلمه بریزید و زیر حرارت را کم کنید.

رنگ خوراکی یا زعفران را بیافزایید.

۴۰ دقیقه اجازه دهید تا میوه درون این شربت به آرامی حرارت ببیند.

برش های میوه را از داخل شربت خارج کرده و آن ها را بر روی یک ورقه سیلیکونی قرار دهید.

اجازه دهید تا به طور کامل خشک و خنک شود.

آبنبات های میوه ای شما آماده است، می توانید آن ها را در ظرف دلخواه بریزید.

نکات مهم

مقدار آب و شکر شما به میزان میوه هایتان بستگی دارد.

بهتر است میوه ها را با پوست برش بزنید.

برش میوه ها نباید ضخیم باشد.

شما می توانید از سیب، پرتقال و انواع دیگری از میوه ها برای درست کردن آبنبات استفاده کنید.

اگر شربت شما غلیظ تر و قهوه ای تر باشد؛ برش های میوه بعد از خارج شدن از شربت، آبنباتی تر می شوند.

زمانی که میوه‌ها را از آب و شکر خارج کردید، تا وقتی هنوز داغ است، می‌توانید میوه آبنباتی را در پودر نارگیل یا ترافل‌های رنگی فرو ببرید و بغلتانید یا از گلبرگ‌های خوراکی برای جلوه زیبای آبنبات‌های میوه‌ای استفاده کنید.

برای تهیه آبنبات میوه ای بسته به نوع میوه شما به زمانی بین ۲۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه نیاز دارید.

میوه ها در دمای محیط به مدت ۲ تا ۳ روز برای خشک شدن نیاز دارند، برای تسریع خشک شدن میوه ها می توانید آنها را روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید.

آبنبات های میوه ای را داخل ظرف بزرگتری قرار دهید تا نشکند.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

زنان، مردان و کودکان؛ چقدر شکر بخورند؟

مصرف قهوه و چای را کمتر می‌توانیم بدون شکر تصور کنیم. اساسا برای ما ایرانی‌ها…

5 ساعت ago

نگران مبتلا شدن به آلزایمر هستید؟؛ کافیه شکمو باشید!

انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده…

5 ساعت ago

پلو با تن ماهی را اینبار با یک روش متفاوت درست کنید

فراشپز- پلو با تن ماهی یک نوع پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است که از تریکب…

6 ساعت ago

طرز تهیه گوبولی پلو مجلسی با گوشت؛ به روش سنتی هرمزگان

فراشپز- در این غذا برنج در آب گوشت به صورت کته‌ای پخته می‌شود، خواص و…

6 ساعت ago

مرغ مجلسی با سس زرشک و انار؛ یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌هایی که می‌توانید بپزید

فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روش‌های متفاوت طبخ مرغ…

7 ساعت ago

دیپ لبو؛ یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا

فراشپز- دیپ لبو نوعی پیش‌غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…

11 ساعت ago