آشپزی

طرز تهیه آدانا کباب؛ طعم بی‌نظیر یک غذای ترک

فراشپز- آدانا کباب یکی از غذاهای جذاب ترکیه است که بدون شک عاشق طعم آن می‌شوید. پس دست به کار شوید و شروع کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۶۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲ عدد
پیاز بزرگ: ۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نان پیتا یا نان باگت: به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه‌ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید و آبشان را بگیرید سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

۲. مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا یکدست و منسجم شوند. در صورتی که می‌خواهید آدانا کباب را با منقل ذغال درست کنید باید به مایه آدانا کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم تر شود و از سیخ نریزد.

۳. اما در صورتی که می‌خواهید آدانا کباب را به صورت کباب تابه‌ای درست کنید نیاز نیست آنرا در یخچال قرار دهید. در صورتی که که می‌خواهید آدانا کباب را به صورت ذغال تهیه کنید پس از گذشت دو ساعت مایه کباب را از یخچال خارج کنید.

۴. سپس سیخ کنید و روی منقل ذغال کباب کنید. در مورد منقل ذغال باید این نکته را در نظر داشته باشید که حتما ذغال‌ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال خام علاوه بر اینکه برای بدن زیان دارد باعث تاثیر منفی روی طعم کباب نیز می‌شود.

۵. پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس کباب را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو، سیب‌زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید.

۶. در صورتی که می‌خواهید این کباب را به صورت تابه‌ای درست کنید کافیست مایه کباب را پس از ورز دادن به شکل کباب کوبیده حالت دهید و در روغن داغ سرخ کنید سپس مانند آدانا کباب ذغالی به همراه نان پیتا و مخلفات سرو کنید.

۷. در صورتی که مایل نیستید این کباب خوشمزه را به صورت ساندویچی سرو کنید، می‌توانید به جای خیارشور و کاهو در کنار آدانا کباب از گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده استفاده کنید و آن را مانند کباب کوبیده به همراه برنج یا نان سرو کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

مواد غذایی که نباید با معده خالی بخورید

فراشپز- اینکه چه زمانی یک مواد غذایی را بخوریم، در نوع خود برای سلامتی شما…

4 ساعت ago

این خوراکی‌ها استرس را از بین می‌برند

فراشپز- هیچ‌کس از استرس‌های روزانه در امان نیست، اما یک رژیم غذایی متنوع و متعادل…

5 ساعت ago

چه بخوریم تا دچار کمبود انرژی در روز نشویم؟

استرس، داروها، فشار‌های کاری، اختلالات خواب یا بیماری و ... همگی از دلایل احساس خستگی…

5 ساعت ago

مُحمره؛ یک غذای عربی برای فلفل‌دوست‌ها

فراشپز- مُحمره یکی از انواع پیش غذا‌های خوشمزه و فوق العاده است که برای کشور‌های…

6 ساعت ago

طرز تهیه وجی پلو؛ خوشمزه ترین پلو گیاهی دنیا

فراشپز- وجی پلو یکی از غذا‌های مخصوص گیاه خواران است که بسیار خوشمزه است و…

6 ساعت ago

طرز تهیه سالاد گرم زمستانی با مرغ و سبزیجات

فراشپز- سالاد گرم یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه بین المللی است که با مواد مختلفی…

7 ساعت ago