فراشپز- قاطی پلو از غذاهای محبوب بسیاری از خانوادههاست. پلوهایی متنوع و رنگارنگ که راحت تهیه و اکثر مواد مورد استفادهاش در خانهها پیدا میشود. حالا اگر این قاطی پلوها با هویج مخلوط شوند، رنگ و لعاب دیگری بهخود میگیرند.
هویج پلو با انواع مختلف در گوشه و کنار کشورمان تهیه میشود. نکته مشترک این غذاها، رنگ نارنجی هویج است که آن را از دیگر غذاها متمایز میکند.
آمادهسازی:۲۰دقیقه
پخت:۶۰دقیقه
تعداد: ۴نفر
برنج: ۴پیمانه
پیاز متوسط: ۲عدد
سینه مرغ: ۲تکه
هویج بزرگ: ۵عدد
کره: ۱۰۰گرم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری
خلال پسته و زرشک (برای تزئین) : به میزان لازم
۱. مرغ را همراه ۲لیوان آب ولرم، یک پیاز، نمک، فلفل سیاه و دارچین داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس نگینی خرد کنید. آب مرغ را هم از صافی رد کرده و برای اضافه کردن به غذا نگه دارید.
۲. یک عدد پیاز متوسط خرد شده را تفت دهید. سپس زردچوبه و مرغ را به مواد بیفزایید و سرخ کنید.
۳. هویجها را درشت رنده کرده، به مواد تابه اضافه و مخلوط کنید. سپس، نمک، فلفل سیاه و دارچین را به محتویات تابه اضافه کنید.
۴. زعفران دم کرده را به مخلوط مرغ و هویج بیفزایید. سپس آبلیمو ترش را همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ افزوده و تفت دهید.
۵. برنج را آبکش کنید. ته دیگ بریزید. سپس لایه لایه برنج، مرغ و هویج را داخل قابلمه اضافه کنید. لایه آخر را با برنج پر کرده و کره خرد شده را روی سطح برنج قرار دهید و دم کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…