فراشپز- قاطی پلو از غذاهای محبوب بسیاری از خانوادههاست. پلوهایی متنوع و رنگارنگ که راحت تهیه و اکثر مواد مورد استفادهاش در خانهها پیدا میشود. حالا اگر این قاطی پلوها با هویج مخلوط شوند، رنگ و لعاب دیگری بهخود میگیرند.
هویج پلو با انواع مختلف در گوشه و کنار کشورمان تهیه میشود. نکته مشترک این غذاها، رنگ نارنجی هویج است که آن را از دیگر غذاها متمایز میکند.
آمادهسازی:۲۰دقیقه
پخت:۶۰دقیقه
تعداد: ۴نفر
برنج: ۴پیمانه
پیاز متوسط: ۲عدد
سینه مرغ: ۲تکه
هویج بزرگ: ۵عدد
کره: ۱۰۰گرم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری
خلال پسته و زرشک (برای تزئین) : به میزان لازم
۱. مرغ را همراه ۲لیوان آب ولرم، یک پیاز، نمک، فلفل سیاه و دارچین داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس نگینی خرد کنید. آب مرغ را هم از صافی رد کرده و برای اضافه کردن به غذا نگه دارید.
۲. یک عدد پیاز متوسط خرد شده را تفت دهید. سپس زردچوبه و مرغ را به مواد بیفزایید و سرخ کنید.
۳. هویجها را درشت رنده کرده، به مواد تابه اضافه و مخلوط کنید. سپس، نمک، فلفل سیاه و دارچین را به محتویات تابه اضافه کنید.
۴. زعفران دم کرده را به مخلوط مرغ و هویج بیفزایید. سپس آبلیمو ترش را همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ افزوده و تفت دهید.
۵. برنج را آبکش کنید. ته دیگ بریزید. سپس لایه لایه برنج، مرغ و هویج را داخل قابلمه اضافه کنید. لایه آخر را با برنج پر کرده و کره خرد شده را روی سطح برنج قرار دهید و دم کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…