طرز تهیه آش آلوی خوشمزه؛ غذای مقوی بدون گوشت

آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است که با مواد در دسترسی آماده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.

خوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت. در ادامه رسپی های قبلی، در این بخش از آموزش آشپزی یکی از بهترین و پرطرفدارترین آش های بدون گوشت را برایتان در نظر گرفته ایم.

مواد لازم آش آلو با حبوبات

نخود پخته 1/3 پیمانه
لوبیا چیتی پخته 1/3 پیمانه
عدس خام 1/3 پیمانه
آلو بخارا 1/2 پیمانه
رشته آش به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1 عدد
روغن به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
رب 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه آش آلو و عدس

با مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.
زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.
نخود و لوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.
حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.
به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت پخته و خوب جا بیفتد.
بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.
آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

4 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

4 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

4 ساعت ago