آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است که با مواد در دسترسی آماده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.
خوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت. در ادامه رسپی های قبلی، در این بخش از آموزش آشپزی یکی از بهترین و پرطرفدارترین آش های بدون گوشت را برایتان در نظر گرفته ایم.
نخود پخته 1/3 پیمانه
لوبیا چیتی پخته 1/3 پیمانه
عدس خام 1/3 پیمانه
آلو بخارا 1/2 پیمانه
رشته آش به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1 عدد
روغن به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
رب 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
با مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.
زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.
نخود و لوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.
حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.
به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت پخته و خوب جا بیفتد.
بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.
آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…