آشپزی

طرز تهیه آش شغلم با دم گوساله مخصوص هوای سرد امروز

فراشپز- آش شلغم در روزهای سرد پاییزی که شیوع سرماخوردگی بالاست سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن شما را به سرعت ریکاوری می کند. حتما این آش خوشمزه را درست و نوش جان کنید.

آش شلغم همان طور که از اسم آن پیداست حول محور شلغم درست می شود و در هر شهری از ایران هم طرز تهیه خاص خود را دارد. آش شلغم را می توانید با قلم گاو هم درست کنید و می توانید برنج یا ماش را هم به ترکیبات آن اضافه کنید. این آش را برای کسانی که شلغم دوست ندارند حتما درست کنید چون با این دستور عاشق آن می شوند.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با دم گوساله:

پیاز ۳ عدد کوچک
شلغم یک عدد بزرگ
ماست ۳ قاشق غذاخوری
گوشت دم گوساله یک تکه(طول استخوان آن به اندازه ۴ بند انگشت باشد)
سبزی آش ۴۰۰ گرم(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
سیر داغ یک قاشق غذاخوری
لپه پخته شده ۴۰۰ گرم
عدس پخته شده ۴۰۰ گرم
بلغور یک لیوان
زردچوبه یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه آش شلغم با دم گوساله: ابتدا پیازها را خلالی خرد می کنیم. سپس شغلم را رنده می کنیم. پیازها را با روغن سرخ می کنیم و بعد از کمی تفت دادن گوشت دم گوساله را به آن می افزاییم و مجددا تفت می دهیم. نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم و یک قاشق غذاخوری سیرداغ به آن می افزاییم.

سپس آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. بعداز پخت، گوشت ها را از استخوان جدا می کنیم و داخل آب برمی گردیم و استخوان را کنار می گذاریم. یک لیوان بلغور داخل آب گوشت می ریزیم( شما از هر بلغوری که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید) و کمی آب گوشت را هم می زنیم تا بلغورها باز شود.

سپس شلغم های رنده شده و سبزی آش را اضافه می کنیم. بعد از ۵ دقیقه لپه و عدس پخته شده را به ترکیب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه بجوشد.

آش شلغم ما آماده است و در این روزهای سرد بسیار می چسبد. این آش را حتما باید با ماست میل کنید. نوش جان.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

22 دقیقه ago

طرز تهیه کیک دو رنگ در ۲۰ دقیقه و بدون فر!

فراشپز- کیک طرفداران بسیاری دارد و اکثر خانم‌های خانه دار در پخت این خوراکی، مهارت…

51 دقیقه ago

طرز تهیه «مربا به رنده شده» به روش خانگی؛ ساده و خوشمزه

فراشپز- ما امروز طرز تهیه مربا به رنده شده را به صورت مرحله به مرحله…

1 ساعت ago

چای کوهی چه خواصی دارد و برای درمان چه بیماری‌هایی استفاده می‌شود؟

فراشپز- چایی کوهی، بسیار خوش‌عطر و بو و لذیذ است. خواص چای کوهی برای درمان…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر!

فراشپز- این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است…

2 ساعت ago

طرز تهیه لپه پلو؛ یک پلوی مخلوط جذاب

فراشپز- لپه پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که لپه از مواد اصلی میانی…

3 ساعت ago