آشپزی

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان؛ مخصوص روزهای سرد

فراشپز- آش یک انتخاب عالی برای افزایش مصرف سبزیجات در روزهای سرد زمستانی است. طرز تهیه آش ماش و قمری بسیار ساده است و به خاطر طعم های بی نظیری که درون خود دارد می تواند یک تجربه متفاوت برایتان باشد. پیشنهاد می کنیم حتما این آش خوشمزه و دلچسب را بپزید و از طعم فوق العاه آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مواد لازم

ماش ۲۰۰ گرم
گوشت گردن گوسفند ۲۵۰ گرم
پیاز (چهارقاچ شده) ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
پودر زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
کلم قمری ۱ عدد (۱۲۵ گرم)
سرکه سفید ۲ قاشق سوپ‌خوری
استاک سفید گوساله یک پنجم لیتر
سبزی (پاک و خردشده) ۱۲۰ گرم
برنج ۱۵ گرم
پیاز داغ مقداری برای تزیین و داخل آش
نعناع داغ مقداری برای تزیین
سیر داغ مقداری برای تزیین
روغن مایع به مقدار لازم
سبزی آش تره، جعفری و گشنیز (۱۰۰ گرم) ترخون و مرزه (۲۰ گرم)

طرز تهیه

گوشت گردن را به همراه استاک سفید گوساله و دو عدد پیاز خام که به ۴ قسمت تقسیم کردیم در یک قابلمه با آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کامل بپزد. کمی زردچوبه و فلفل سیاه را نیز می توانید از همان ابتدا به گوشت اضافه کنید اما نمک را حتما در نیمه پخت اضافه کنید. حتما دو سوم قابلمه را آب بریزید چرا که حین پخت آب زیادی بخار می شود.

بعد از پخت، گوشت و پیازها را از آب در می آوریم و استخوان های گوشت را جدا می کنیم و آن را ریش ریش می کنیم و دوباره به قابلمه برمی گردانیم و پیازها را دور می ریزیم.

در ادامه ماش، سبزیجات، برنج، کلم قمری، کمی زردچوبه، پودرتخم گشنیز، فلفل سیاه ، ۳ قاشق غذاخوری پیازداغ و دو قاشق سرکه سفید را به قابلمه اضافه و مخلوط می کنیم، درب ظرف را می گذاریم تا کامل بپزد. اگر آب آش کم بود حتما آب جوش اضافه کنید.

وقتی آش ماش و قمری پخت روی آن را با نعناع، سیرداغ و پیازداغ تزیین می کنیم. نوش جان.

منبع: همشهری انلاین

فراشپز

Recent Posts

ته چین قورمه سبزی؛ ترکیب دو غذای خوشمزه با طعمی ماندگار

فراشپز- یکی از ته چین‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که شاید نامشن کمتر به گوش شما…

4 ساعت ago

فواید خوردن ماست و عسل

تحقیقات جدید یکی از عادات تغذیه مدیترانه‌ای را که مصرف ماست به همراه عسل است،…

5 ساعت ago

(ویدیو) دستور پخت آش عباسعلی کرمانشاه

فراشپز- آش عباسعلی یکی از آش‌های سنتی ایران است که اصالت آن به شهر کرمانشاه…

6 ساعت ago

طرز تهیه بولبه بره، غذای لذیذ گیلانی!

فراشپز- بولبه بره یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت…

6 ساعت ago

کال جوش ؛ غذای سنتی فراموش شده ایرانی

فراشپز- مهم ترین اصلی که در تهیه کال جوش باید رعایت کنید این است که…

7 ساعت ago

طرز تهیه سالاد کلم با کشمش

فراشپز- سالاد کلم با کشمش، یک بوم نقاشی برای آشپزهاست. شما می‌توانید با استفاده از…

8 ساعت ago