آشپزی

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان؛ مخصوص روزهای سرد

فراشپز- آش یک انتخاب عالی برای افزایش مصرف سبزیجات در روزهای سرد زمستانی است. طرز تهیه آش ماش و قمری بسیار ساده است و به خاطر طعم های بی نظیری که درون خود دارد می تواند یک تجربه متفاوت برایتان باشد. پیشنهاد می کنیم حتما این آش خوشمزه و دلچسب را بپزید و از طعم فوق العاه آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مواد لازم

ماش ۲۰۰ گرم
گوشت گردن گوسفند ۲۵۰ گرم
پیاز (چهارقاچ شده) ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
پودر زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری
کلم قمری ۱ عدد (۱۲۵ گرم)
سرکه سفید ۲ قاشق سوپ‌خوری
استاک سفید گوساله یک پنجم لیتر
سبزی (پاک و خردشده) ۱۲۰ گرم
برنج ۱۵ گرم
پیاز داغ مقداری برای تزیین و داخل آش
نعناع داغ مقداری برای تزیین
سیر داغ مقداری برای تزیین
روغن مایع به مقدار لازم
سبزی آش تره، جعفری و گشنیز (۱۰۰ گرم) ترخون و مرزه (۲۰ گرم)

طرز تهیه

گوشت گردن را به همراه استاک سفید گوساله و دو عدد پیاز خام که به ۴ قسمت تقسیم کردیم در یک قابلمه با آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کامل بپزد. کمی زردچوبه و فلفل سیاه را نیز می توانید از همان ابتدا به گوشت اضافه کنید اما نمک را حتما در نیمه پخت اضافه کنید. حتما دو سوم قابلمه را آب بریزید چرا که حین پخت آب زیادی بخار می شود.

بعد از پخت، گوشت و پیازها را از آب در می آوریم و استخوان های گوشت را جدا می کنیم و آن را ریش ریش می کنیم و دوباره به قابلمه برمی گردانیم و پیازها را دور می ریزیم.

در ادامه ماش، سبزیجات، برنج، کلم قمری، کمی زردچوبه، پودرتخم گشنیز، فلفل سیاه ، ۳ قاشق غذاخوری پیازداغ و دو قاشق سرکه سفید را به قابلمه اضافه و مخلوط می کنیم، درب ظرف را می گذاریم تا کامل بپزد. اگر آب آش کم بود حتما آب جوش اضافه کنید.

وقتی آش ماش و قمری پخت روی آن را با نعناع، سیرداغ و پیازداغ تزیین می کنیم. نوش جان.

منبع: همشهری انلاین

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

3 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

59 دقیقه ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

7 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

8 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago