آشپزی

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان

فراشپز- آش ماش و قمری از غذاهای سنتی اصفهان است که انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان است.

آش یک انتخاب عالی برای افزایش مصرف سبزیجات در روز‌های سرد زمستانی است. طرز تهیه آش ماش و قمری بسیار ساده است و به خاطر طعم‌های بی نظیری که درون خود دارد می‌تواند یک تجربه متفاوت برایتان باشد.

پیشنهاد می‌کنیم حتما این آش خوشمزه و دلچسب را بپزید و از طعم فوق العاه آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مواد لازم

ماش ۲۰۰ گرم

گوشت گردن گوسفند ۲۵۰ گرم

پیاز (چهارقاچ شده) ۲ عدد (۳۰۰ گرم)

پودر زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری

نمک و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم

پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری

کلم قمری ۱ عدد (۱۲۵ گرم)

سرکه سفید ۲ قاشق سوپ‌خوری

استاک سفید گوساله یک پنجم لیتر

سبزی (پاک و خردشده) ۱۲۰ گرم

برنج ۱۵ گرم

پیاز داغ مقداری برای تزیین و داخل آش

نعناع داغ مقداری برای تزیین

سیر داغ مقداری برای تزیین

روغن مایع به مقدار لازم

سبزی آش تره، جعفری و گشنیز (۱۰۰ گرم) ترخون و مرزه (۲۰ گرم)

طرز تهیه

گوشت گردن را به همراه استاک سفید گوساله و دو عدد پیاز خام که به ۴ قسمت تقسیم کردیم در یک قابلمه با آب جوش می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کامل بپزد. کمی زردچوبه و فلفل سیاه را نیز می‌توانید از همان ابتدا به گوشت اضافه کنید، اما نمک را حتما در نیمه پخت اضافه کنید. حتما دو سوم قابلمه را آب بریزید چرا که حین پخت آب زیادی بخار می‌شود.

بعد از پخت، گوشت و پیاز‌ها را از آب در می‌آوریم و استخوان‌های گوشت را جدا می‌کنیم و آن را ریش ریش می‌کنیم و دوباره به قابلمه برمی گردانیم و پیاز‌ها را دور می‌ریزیم.

در ادامه ماش، سبزیجات، برنج، کلم قمری، کمی زردچوبه، پودرتخم گشنیز، فلفل سیاه، ۳ قاشق غذاخوری پیازداغ و دو قاشق سرکه سفید را به قابلمه اضافه و مخلوط می‌کنیم، درب ظرف را می‌گذاریم تا کامل بپزد. اگر آب آش کم بود حتما آب جوش اضافه کنید.

وقتی آش ماش و قمری پخت روی آن را با نعناع، سیرداغ و پیازداغ تزیین می‌کنیم. نوش جان.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ماست یونانی در خانه

فراشپز- ماست یونانی، ماستی غلیظ با بافت خامه‌ای و درصد پروتئین بالاتر، نسبت به ماست…

8 ساعت ago

۱۵ غذای سرشار از پروتئین برای شام

فراشپز- محققان یک وعده غذایی که ۱۵ گرم پروتئین در آن باشد را برای کسانی…

9 ساعت ago

“لایم چیکن” نعناعی را با این روش در خانه درست کنید!

فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…

10 ساعت ago

فوت و فن پخت شامی مرغ با سیب زمینی

فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه…

11 ساعت ago

فالوده سیب با طعم گلاب و زعفران؛ سالم و مقوی

فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسر‌های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…

11 ساعت ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…

12 ساعت ago