آشپزی

طرز تهیه اسنک با فیلینگ چدار، ساده‌ترین لقمه خانگی

فراشپر- ترکیب پنیر چدار با قارچ، مرغ و حتی ژامبون در یک اسنک خوشمزه و خانگی همه را وسوسه می‌کند. این لقمه هیجان‌انگیز و گریل شده برای عصرانه و حتی صبحانه می‌تواند گزینه بسیار مناسبی به حساب بیاید، چرا که به دلیل ارزش غذایی بالا و حجم کمی که دارد به عنوان یک میان وعده، انتخاب ایده‌آلی است. در ادامه با دستور پخت میان‌وعده با فیلینگ چدار همراه ما باشید و تنها در چند دقیقه به یک سرآشپز حرفه‌ای تبدیل شده و یک ساندویچ خوشمزه را روی میز عصرانه‌تان بگذارید.

مواد لازم برای تهیه اسنک با فیلینگ چدار

نان تست چهار عدد

سینه مرغ (پخته شده) یک عدد

قارچ (خرد شده) چهار عدد

ذرت و فلفل دلمه‌ای به مقدار لازم

نمک، فلفل به مقدار لازم

کره ۵۰ گرم

پنیر چدار کاله به مقدار لازم

طرز تهیه طرز تهیه اسنک با فیلینگ چدار

مرحله اول

ابتدا نان‌های تست را به شکل اریب و از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هر چهار نان را کنار بگذارید. در همین فاصله سینه مرغ را به همراه پیاز خرد شده آب‌پز کرده و پس از پخت کامل سینه مرغ را ریش ریش کنید. حالا این مواد را هم کنار بگذارید.

مرحله دوم

۵۰ گرم کره را روی حرارت قرار دهید و با کمک یک قاشق، مقدار کمی از کره را روی نان تست بمالید تا تست‌ها طعم کره را به خود بگیرند. حالا نوبت چیدن مواد هیجان انگیز و آماده کردن ساندویچ‌هاست.

مرحله سوم

یک لایه مرغ ریش ریش شده را به همراه قارچ، ذرت، فلفل دلمه‌ای و نمک و فلفل روی تست‌ها بچینید و بعد از آن یک ورق پنیر چدار را روی مواد قرار دهید. پس از اضافه کردن پنیر، دوباره یک لایه نازک از مواد را روی تست‌ها قرار داده و بعد از آن مواد را با یک نان تست کره‌ای دیگر بپوشانید.

مرحله چهارم

بعد از آماده کردن هر چهار ساندویچ نوبت به این رسیده تا اسنک‌ها را داخل ساندویچ ساز قرار دهید و تا زمان گریل شدن کامل آن، یعنی چهار دقیقه منتظر بمانید.

میان‌وعده با فیلینگ چدار بدون ساندویچ ساز هم آماده می‌شود. به این ترتیب که ابتدا باید نان‌ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و یک جسم سنگین مانند قابلمه را روی ساندویچ‌ها بگذارید. حالا اجازه دهید مواد اسنک با شعله کم تا هفت دقیقه خوب با پنیر گریل شود. به همین راحتی.

نکات کلیدی آماده کردن اسنک خوشمزه

برای استفاده از پنیر چدار هیچ محدودیتی ندارید. شما می‌توانید مواد اسنک را بین دو لایه پنیر قرار دهید و طعم اسنک پنیری خود را جذاب‌تر کنید.

برای آماده کردن مواد اسنک به جای آغشته کردن نان به کره از سس کچاب هم می‌توانید استفاده کنید.

در هنگام سرو اسنک از سس کچاب، سس خردل و ذرت برای تزئین استفاده کنید؛ یا اینکه این اسنک را با سس خانگی خوشمزه‌ای که آماده کرده‌اید میل کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با فرمول ویژه

فراشپز- مرغ سوخاری یکی از انواع فست فود است که این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا…

50 دقیقه ago

دستور پخت فتوچینی با سس آلفردو

فراشپز- فتوچینی یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که با پاستای فتوچینی که…

2 ساعت ago

طرز تهیه برگر ماهی، طعم یک ساندویچ لذیذ

فراشپز- اگر تصورتان از برگر، همان برگرهای کلاسیک با گوشت است، بد نیست بدانید حتی…

2 ساعت ago

(ویدئو) طرز پخت دو غذای مصری ساده؛ تبسی لوبیا و سیب زمینی

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز مصری طرز تهیه دو غذای خوشمزه و ساده به…

3 ساعت ago

عصرانه چه غذایی بخوریم؟

فراشپز- متخصصان سلامت می‌گویند بیشتر غذاهایی که می‌خوریم به‌ شدت فرآوری شده‌ و برای سلامتی…

4 ساعت ago

ترفند‌های تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی

فراشپز- در حالی که ممکن است فکر می‌کنید روغن زیتون خوبی خریده‌اید، اما تولیدکنندگان ممکن…

5 ساعت ago