“اسنک گیاهی” یک غذای سبک و کامل برای گیاهخوران می باشد که می توان از طعم لذت برد.
قارچ نصف لیوان
گل کلم نصف لیوان
فلفل دلمه ای خرد شده نصف فلفل
گوجه فرنگی خرد شده یک عدد
پیاز سرخ شده نصف قاشق
آب لیمو ترش از نصف لیمو
پنیر ورقه ای 2 برش
رپورتاژنان تست یک عدد
سس فرانسوی یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری به مقدار لازم
روغن و کره به مقدار نیاز
نصف لیوان گل کلم خرد شده را هم کمی بخار پز یا آبپز کنید تا کمی نرم شوند.
روغن را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخلش بریزید تا خوش طعم تر شود. سپس قارچ های شسته شده را برش بزنید و با کمی نمک، آبلیمو و پودر کاری در روغن تفت دهید.بعد پیاز سرخ شده ، فلفل دلمهای و کلم نرم شده را به قارچ های تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر هم گوجه فرنگی خرد شده را با کمی نمک، فلفل سیاه ، آویشن و پودر کاری به بقیه مواد اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و حرارت را خاموش میکنیم.بعد از اینکه مواد تفت داده شده را از روی حرارت برداشتیم سس فرانسوی را به آنها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا با سس آغشته شوند.
صفحات ساندویج ساز را با روغن چرب میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم تا گرم شود.سپس روی یک ورقه از نان تست پنیر ورقه ای میگذاریم و از مواد آماده شده روی آن میزیم و دوباره یک ورق دیگر پنیر روی آن قرار میدهیم و یک نان تست دیگر روی مواد میگذاریم و با بقیه نان ها هم به همین ترتیب ساندویج ها را آماده میکنیم. نان ها را داخل دستگاه میچینیم و در آن را میبندیم و 3 الی 4 دقیقه بعد در دستگاه را باز میکنیم و ساندویج های مثلثی شده را سرو میکنیم.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
اسنک گیاهی را می توانید در وعده میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رول آجیلی شکلاتی را با یک بطری پلاستیکی به راحتی درست کنید: منبع:دلگرم
فراشپز- با این دستورالعمل آسان، بستنی خانگی بدون شکر و فوق العاده خوشمزه را در…
فراشپز- برنج یک غذای اصلی و پایهای در کشورمان ایران است و ما اغلب این…
فراشپز- کاچی شیر نوعی دسر خوشمزه و مقوی است است که به جای آب با…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: گوشت بره، نمک،…
در این ویدیو سبک جدید از پخت کوفته با دال عدس را خواهید دید: