املت آمریکایی، املتی است که اغلب در جنوب غربی آمریکا با پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر طبخ می شود، این املت به دلیل میزان زیاد سبزیجات و همچنین تنوع بالای آن ها معروف شده است. گاهی اوقات این املت با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو می شود.
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
روغن زیتون یا کره: 1 قاشق چایخوری
نمک دانه درشت : ⅛ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده : 1 قاشق سوپخوری
سالسای تازه : 2 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای تند : ½ پیمانه
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و نمک را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا کف کند.سپس پنیر خامه ای ، سالسای تازه و برگ گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و داخل تابه بریزید تا به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم املت بپزد.
املت آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی سس سالسا سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
املت آمریکایی را می توانید در وعده صبحانه – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…