آشپزی

طرز تهیه املت اسپانیایی با سیب زمینی و قارچ

طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی و قارچ

املت اسپانیایی؛ معروفترین صبحانه رستوران‌های اسپانیاست، که با سیب زمینی و تخم مرغ درست می‌شود ولی در اسپانیا به اسم تورتیلا بیشتر از املت اسپانیایی معروف است اولین رسپی شناخته شده این غذا در سال ۱۸۱۷ پیدا شد، البته بعضی‌ها پیاز هم بهش اضافه میکنند. لازم نیست داغ خورده شود، می‌شود برش بزنید و در یخچال نگهدارید و به عنوان عصرانه هم میل کنید. در اضافه کردن مواد می‌توانید کمی خلاق‌تر باشید و یا موادی اضافه کنید تا باب میل تان شود. این املت شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی خودمان دارد. این املت را در اسپانیا به عنوان ساندویچ هم میل می‌کنند. با آموزش املت اسپانیایی با سیب زمینی و قارچ با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۵ عدد

سیب زمینی ۴۰۰ گرم معادل ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل قرمز ۱ عدد

کره به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسپانیایی

۱ مرحله اول: آماده سازی مواد املت اسپانیایی

ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید. فلفل‌ها را نیز ریز خرد کرده. قارچ‌ها را شسته و اسلایس کنید. سیب زمینی را شسته و پوستش را بگیرید به برش‌های تقریبا نازک مکعبی بزنید.

۲ مرحله دوم: آبپز کردن سیب زمینی

سیب زمینی‌های خرد شده را با کمک بخارپز یا اگر در دسترس نداشتید برای چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید ۷ الی ۱۰ دقیقه بگذارید تا آرام بپزد سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۳ مرحله سوم: تفت دادن پیاز

کره را داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس پیاز‌ها را اضافه کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک می‌زنیم سپس فلفل‌ها را اضافه و تفت دهید قارچ‌ها را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی قارچ‌ها کشیده شود.

۴ مرحله چهارم: پخت املت اسپانیایی

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه همزن بریزید و چند دقیقه با دور تند بزنید تا کمی سبک شود مقداری فلفل سیاه و آویشن به تخم مرغ‌ها بزنید سپس سیب زمینی‌های آبپز را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند در ادامه مخلوط پیاز و فلفل و قارچ را اضافه کنید و هم بزنید حالا داخل تابه با ارتفاع مناسب کره ریخته تا داغ شود سپس مواد را داخل تابه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند سپس درب را بردارید کمی که طلایی شد طرف دیگر را برگرادنید و خوب بگذارید تا طلایی شود. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت املت اسپانیایی‌

می‌توانید از ژامبون نیز در این املت استفاده کنید.‌

می‌توانید سیب زمینی‌ها را بجای آبپز کردن سرخ کنید.‌

می‌توانید مایه املت را داخل ظرف مناسب ریخته و در فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید سپس گریل را روشن کرده تا روی املت نیز طلایی شود.

با اضافه کردن چند عدد زیتون می‌توانید شکل زیبایی به این املت بدهید.

بجای کره از روغن زیتون نیز می‌توانید استفاده کنید.

حتما املت با دمای ملایم پخته شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک لیمو شیرین خوشمزه؛ با آموزش مرحله به مرحله

فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوه‌های پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…

3 ساعت ago

طرز تهیه خورش قیمه عربی: دستور پخت اصیل و خوشمزه

فراشپز- آیا تا به حال طعم بی‌نظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کرده‌اید؟…

6 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

دستور پخت نان شیرمال به سبک نانوایی

فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…

9 ساعت ago

طرز تهیه کوکی خرما و گردو به روش قنادی ها

فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکی‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید برای صبحانه…

10 ساعت ago

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل

فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذا‌های ساده و خوشمزه کشور…

11 ساعت ago