فراشپز- در طرز تهیه “املت ایتالیایی” از سبزیجات متنوعی چون کدو، قارچ ، گوجه فرنگی، ریحان و جعفری می توان بهره برد.
تخم مرغ :4 عدد
کدو خرد شده :1 پیمانه
قارچ خرد شده :1 پیمانه
کره یا مارگارین: 3 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان دلخواه
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد 2 قاشق غذاخوری کره ر ا به آن اضافه کنید تا ذوب شود. کدو و قارچ را داخل کره تفت دهید . بعد آنها را از تابه بیرون بیاورید.
تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم ترکیب شوند.
بعد قارچ و کدوی تفت داده شده را به همراه مقداری نمک به آن اضافه کنید . مابقی کره را داخل تابه بریزید و مواد تخم مرغ مخلوط شده را داخل تابه بریزید و در تمام سطح تابه پهن کنید.
وقتی یک طرف املت سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت ایتالیایی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- پژوهشهای فزایندهای نشان میهند که برخی از غذاها میتوانند به بدن شما کمک کنند…
فراشپز- دانشمندان سوئدی در یک بررسی ۲۲ ساله بر روی حدود ۷۰ هزار نفر به…
فراشپز- بیسکویت شکلاتی یخچالی یکی از روشهای بسیار ساده و آسان تهیه بیسکویت در خانه…
فراشپز- به اشکی که از چشمهایتان جاری میکنند اهمیت ندهید؛ پیازها یک همپیمان خوب برای…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه زیر اول برای موس کدو…
شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان میباشد که به…