فراشپز- املت کلم بروکلی یکی از انواع خوراکیهای خوشمزه با طعم جدید و متفاوت میباشد که میتوانید برای وعده صبحانه یا شام استفاده کنید. املت بروکلی به دلیل وجود کلم بروکلی دارای خواص زیادی میباشد از جمله ویتامین c و آهن و منگنز و پتاسیم میباشد. کلم بروکلی یکی از سبزیجات کلمی میباشد که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. کلم بروکلی از این جهت در بین سبزیجات بسیار معروف است.
قطعا همه در زمانهایی که وقت کافی برای آشپزی ندارند و فقط میخواهند یک وعده غذایی سریع درست کنند سراغ املت میروند و املت بروکلی یک پیشنهاد ویژه برای این زمانها میباشد. هم سریع آماده میشود و هم بسیار مقوی و خوشمزه است. املت بروکلی میتواند یک صبحانه فوق العاده برای شما و کودکان باشد. امروز قصد داریم طرز تهیه املت بروکلی با قارچ و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
تخم مرغ ۳ عدد
کلم بروکلی ۱ عدد
پنیر پیتزا ۳ ق غذا خوری
قارچ ۵ عدد
گوجه گیلاسی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کلم بروکلی را بشورید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. بعد از این کلم بروکلی را روی تخته برش قرار دهید و آنها را خرد کنید. در یک کاسهای تخم مرغها را بشکنید و با چنگال خیلی خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید و آنها را کنار بگذارید.
کلم بروکلیهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و مقدار ۱/۵ لیوان آب داخل تابه بریزید و اجازه دهید کلم بروکلیها بخار پز شود. بعد از این که آب تابه تمام شد و بروکلیها بخار پز شد مقداری روغن بریزید و کلم بروکلیها را تفت دهید تا مقداری سرخ شود. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
در ادامه قارچها را بشورید و به دلخواه پوست روی قارچ را با کمک چاقو بگیرید. قارچها را اسلایس کنید و روی آنها نوک ق چای خوری آبلیمو بریزید و بدون افزودن روغن داخل یک تابه کمی تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی آن کشیده شود. سپس از روی حرارت برداربد.
بعد از این که کلم بروکلیها تفت داده شدند. نوبت اضافه کردن تخم مرغها میباشد. تخم مرغها را به بروکلیهای تفت داده شده اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از چند دقیقه پنیر پیتزا و قارچ را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پنیر ذوب شود. بعد از این که پنیرها ذوب شدند کمی مواد را هم بزنید تا پنیرها به همه قسمت املت برود. سپس زیر شعله را خاموش کنید. املت بروکلی شما آماده است. در ظرف مناسب سرو کنید. گوجههای گیلاسی از قبل خرد شده را روی املت قرار دهید تا ترکیب رنگ املت و گوجه زیبایی خاصی به املت بدهد. نوش جان.
برای تزیین املت بروکلی میتوانید از مواد غذایی مختلف و جعفریهای خرد شده استفاده کنید.
میتوانید تخم مرغها را به صورت مستقیم داخل تابه بشکنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
برای شستن بروکلی دقت کنید که آن را به مدت چند دقیقه داخل ظرف پر آب قرار دهید تا گلهای آن کاملا شسته شود.
میتوانید از از پنیر فتا بجای پیتزا استفاده کنید.
افزودن قارچ دلخواه است.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…