آشپزی

طرز تهیه املت ریحان؛ صبحانه‌ای متفاوت

فراشپز- شما هم املت را با پوره گوجه‌فرنگی تهیه می‌کنید و گاهی پیاز سرخ شده یا سیب‌زمینی هم به آن اضافه می‌کنید؟ اگر املت دوست هستید، پیشنهاد می‌کنیم املت ریحان را برای صبحانه فردایتان آماده کنید و به جای پوره گوجه فرنگی، گوجه گیلاسی را به این ترکیب اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت ریحان

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی ۱۰ عدد

تخم مرغ چهار عدد

نمک به مقدار لازم

پودر فلفل یا فلفل سبز خرد شده در صورت تمایل به مقدار لازم

ریحان ساطوری سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت ریحان

روغن زیتون را در یک تابه متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، گوجه گیلاسی‌های نصف شده را در تابه بریزید و نمک را به آنها اضافه کنید. سرخ شدن گوجه‌ها احتمالا ۱۰ دقیقه طول خواهد کشید.

در دقایق پایانی ریحان را به گوجه‌ها اضافه کنید، اما منتظر سرخ شدنش نمانید. وقتی که گوجه‌ها سرخ شد، درجه حرارت رو کمتر کنید تا مواد از جوش بیفتند.

در تابه دیگری روغن را داغ کنید. تخم مرغ‌های همزده را در تابه بریزید و برای ۲ دقیقه آنها را رها کنید تا فرم تابه را به خود بگیرند.

وقتی نشانه‌های سرخ شدگی را در لایه بیرونی تخم‌مرغ‌ها دیدید، ترکیب گوجه و ریحان (در صورت تمایل با فلفل) را روی نیمی از تخم‌مرغ بریزید. سپس با یک کفگیر به آرامی با نیمه دیگر تخم‌مرغ سرخ شده، روی مواد میانی را بپوشانید.

احتمالا بعد از تا کردن لایه تخم مرغ، مقداری از تخم‌مرغ‌های پخته نشده روی ماهیتابه جاری خواهد شد. اشکال ندارد. قرار گرفتن دولایه گرم تخم مرغ روی یکدیگر فرصت را برای پختن همه آنها فراهم خواهد کرد.

فوت کوزه‌گری

در صورت تمایل می‌توانید در لایه میانی تخم‌مرغ، به مقدار دلخواه پنیر پستو اضافه کنید و املت ریحان ویژه بسازید. این املت را می‌توانید با هر یک از پنیر‌های محبوبتان تهیه کنید و حتی در لایه میانه آن، تکه‌های درشت پنیر فتا قرار دهید و قبل از آنکه پنیر‌ها زیاد حرارت ببنند، املت را به ظرف سرو منتقل کنید.

منبع: گتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

​​​​​​​۵ نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

فراشپز- ساندویچ مرغ یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست که می‌توانید آن را در منزل…

27 دقیقه ago

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

فراشپز- خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده است…

57 دقیقه ago

رفع یبوست و تقویت سیستم گوارشی با مصرف این میوه

فراشپز- عناب با تقویت سیستم ایمنی، کاهش استرس و بهبود هضم، گزینه‌ای عالی برای حفظ…

2 ساعت ago

آب معدنی یا آب جوشیده، نوشیدن زیاد آب خوب است؟

فراشپز- آب یکی از ارکان اصلی حیات است و مصرف صحیح آن می‌تواند تأثیر زیادی…

2 ساعت ago

(ویدیو) آموزش پخت شیرینی سیب دارچینی

برای تهیه شیرینی سیب دارچینی به مواد زیر نیاز دارید : ۲ عدد تخم مرغ…

3 ساعت ago

دستور تهیه مربای بابونه با طعمی به یادماندنی

فراشپز- مربای بابونه یکی از مربا‌های سنتی و خوشمزه است که از گل‌های بابونه تهیه…

4 ساعت ago